Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Западня

Западня

Trap
6.0
16+
    Батько та донька-підліток відвідують поп-концерт відомої співачки. Однак під час виступу вони усвідомлюють, що опинилися в центрі темної та зловісної події.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Западня» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +239 309

    Відгуки (9)
    1. lisa_ne_simpson
      lisa_ne_simpson Новачок 14 вересня 2024 23:54
      3/4 бюджету фільму - це гонорар Джоша Гартнетта. На залишки реалізували сценарій як змогли. На один раз подивитись можна.
    2. Євгеній К
      Євгеній К Гість 13 вересня 2024 02:20
      Так, дійсно, я погоджуюсь, що моментами сценарій виглядає фантастичним… але, хай йому грець, весь фільм тримає в напрузі, гра акторів на висоті. На разок точно рекомендую.
    3. Гість Dana
      Гість Dana Гість 8 вересня 2024 00:33
      Це не варте двох годин життя.

      Максимально дивна, страхітливо затягнута несусвітня маячня, яка не налазить на голову. Винуватця "зловісної події" навмисно показано з перших хвилин, загалом немає ні інтриги, ні зв'язку з реальністю. Сценарій ніби писала дитина з багатою уявою) Дійсно єдине тут гарне - пісні Салеки.
    4. anabi
      anabi Гість 8 вересня 2024 00:19
      давно фільм не тримав у такій напрузі. любителям трукрайму залетить ідеально. нагадав любімєйший серіал дитинства «Мислити, як злочинець». не можу навіть уявити, чому такий низький рівень на IMDb 6,0. важка річ «свобода вибору». чи може психопат, народжений та вихований таким, вчинити інакше та встояти проти своєї природи.
    5. Гість Дмитро
      Гість Дмитро Гість 7 вересня 2024 00:38
      Мені дуже сподобалося, в стилі старих добрих детективів-трилерів 90-х. Зараз такого не знімають.