Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Найгірша людина у світі

Найгірша людина у світі

Verdens verste menneske
7.7
18+
    Фільм розповідає про життя Джулії — молодої жінки із родини середнього класу, що мешкає в Осло. Перебуваючи на порозі свого тридцятиліття, через надлишок життєвої енергії та безперервного натхнення вона досі не може визначитися з майбутньою професією та коханою людиною. Імпульсивність спонукає головну героїню хапатися за безліч речей одразу, однак у неї не вистачає сил і терпіння довести хоч щось до кінця. Щоб нарешті стати розсудливішою і щасливою, дівчині необхідно дійти усвідомлення, хто вона така насправді.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Найгірша людина у світі» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +17 33

    Відгуки (1)
    1. Teoura
      Teoura Гість 6 вересня 2024 23:27
      Глибокий фільм, може комусь здатися нудним, але висвітлює життя "інакшої" дівчини, яка опинилася на життєвому роздоріжжі: з одного боку, вона відчуває тиск суспільства, яке очікує від неї визначеності в професійному і особистому житті; з іншого боку, її особисті прагнення часто залишаються невиконаними через її схильність до зміни рішень...