Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дивакуватість

Дивакуватість

Oddity
6.7
18+
    Психіатр Тед Тімміс займається ремонтом нещодавно придбаного заміського будинку, коли його дружина Дані стає жертвою жорстокого вбивства. Рік по тому Тед живе в будинку разом зі своєю новою коханою Яною, яка вважає, що її переслідує привид Дані. Ситуація в котеджі чоловіка поступово досягає апогею напруженості, коли в гості приїжджає сестра Дані — сліпа ясновидиця Дарсі, що має рідкісні психометричні здібності. Прагнучи розібратися в обставинах вбивства сестри, Дарсі виходить на стежку відплати...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Дивакуватість» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +34 64

    Відгуки (4)
    1. sharleen
      sharleen Постоялець 14 вересня 2024 19:45
      Нормально. Не шедевр, але і не таке, що зовсім нікуди. Мотив чоловіка був дуже слабкий. Я не зрозуміла, навіщо було так робити, ну але без цього не було б фільму. Та все ж мотив могли обміркувати ретельніше. Моментами потримало в напрузі. Можна було б і краще, але я додивилася. В кінці навіть посміялася, прикольно зробили.
    2. Neti
      Neti Постоялець 13 вересня 2024 13:23
      Все добре починалось, наче так загадково... Потім почалось казна-що, не знаю де там жахи чи трилер, але фільм відповідає своїй назві. Словом - не зрозуміло що.
    3. Jesse2412
      Jesse2412 Новачок 7 вересня 2024 09:37
      Початок ніби і нічого, але потім все тупіше і тупіше, сил додивитись забракувало, не рекомендую нікому витрачати свій час.
    4. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 3 вересня 2024 12:59
      Ну таке собі. Дивний сюжет, дивна постановка, дивні люди. Я б точно не рекомендувала.