Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бордерлендз

Бордерлендз

Borderlands
4.5
16+
    Ліліт, одна з найдосвідченіших і найпрофесійніших мисливців за головами у всій галактиці, неохоче повертається на рідну планету Пандору, що кишить величезними монстрами, божевільними бандитами та іншими небезпеками. Її мета — розшукати Тіну, викрадену дочку могутнього корпоративного магната Атласа. Мисливиця змінює свої плани, коли з'ясовується, що батько хоче повернути дочку проти її волі, щоб завдяки її еридіанському походженню відкрити Сховище, де зберігаються секрети передових технологій загубленої цивілізації. Ліліт вирішує зібрати різношерсту команду із шукачів пригод, щоб самій розкрити секрет Сховища...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Бордерлендз» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +530 844

    Відгуки (19)
    1. Гість Ліза
      Гість Ліза Гість 13 вересня 2024 22:29
      Чесно кажучи не розумію хейту стосовно графіки - бо нічого катастрофічно поганого не побачила. Загалом, як на мене не погано, в сенсі того що це не надто перегружене драматизмом кіно, не надто накручена історія, все доволі просто, якщо вам потрібно трохи переключитися, проте не напрягатися на разок подивитися може підійти, проте якщо ви при цьому не очікуєте чогось гіпер ВАУ, або міцний, крутий сюжет, моралі поданої на тарілочці великими буквами та для вас ок, коли історія трохи сюрреалістична, бо першоджерело це гра. (Не знаю її)
    2. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 13 вересня 2024 11:48
      А мені сподобалося. Пам'ятаю немало років назад встановив бордерлендс на комп...запуск... перший раз грав за Зеро, правда, шкода що у фільм його не включили, але то таке. Маю надію, що буде коли-небудь продовження, незважаючи на всі проблеми і прорахунки.
    3. Ra29
      Ra29 Частий відвідувач 12 вересня 2024 00:43
      Не сподобалось. У гру не грала, тому дивилася без жодних очікувань. У фільму біда із сюжетом, графікою, персонажами. Акторська гра непогана. Але загалом не покидає питання - а для чого оце взагалі знімали? 🤷Як багато сучасних фільмів - поки герої монтуються на екрані, сюжет випаровується у повітрі.
    4. Гість Олексій
      Гість Олексій Гість 10 вересня 2024 07:11
      Оце так дурня. Здивований, що комусь таке може подобатися. Можливо для дітей, але вони навряд чи пишуть тут схвальні відгуки.
    5. Illia
      Illia Гість 9 вересня 2024 02:47
      Чесно кажучи творці фільму своїм творінням нагидили фанатам, а людям не знайомим з серією ігор просто подарували кінцо під пивко. Ось наприклад Tales from the borderlands гра чи точніше інтерактивне кіно від стороніх розробників(не тих що робили трилогію), які зробили по суті spin-off історії, а не перзапустили історію, ще й візуал зберегли.

      P.S. Фільм міг бути кращим, але чи то фінансування не вистачило, чи просто було байдуже.