Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Іноді я думаю про смерть

Іноді я думаю про смерть

Sometimes I Think About Dying
6.5
13+
    Френ веде нічим не примітне життя, яке вже давно не приносить їй задоволення. Одного разу в офісі з'являється новий співробітник на ім'я Роберт, який не відрізняється кмітливістю і зовсім не підготовлений до ділового світу, але має у своєму розпорядженні дружелюбність і навички спілкування. Новачку вдається привернути увагу Френ, і незабаром вони влаштовують побачення. Поки Роберт розповідає про свої минулі стосунки та захоплення, Френ почувається ніяково і не хоче підтримувати діалог. Зіткнувшись із проблемою довіри до оточуючих людей, головній героїні належить вийти із зони комфорту, щоб здобути щастя...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Іноді я думаю про смерть» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1 23

    Відгуки (1)
    1. Діма М
      Діма М Частий відвідувач 31 серпня 2024 19:19
      А мені фільм сподобався. Простий, депресивний фільм, момент із життя без грандіозних розв'язок вкінці. Просто поспостерігати за людьми, за головною героїнею. Комедії тут ніякої немає та і мелодрамою я б не дуже назвали. Просто драма.