Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Справжня любов
5 серій з 6

Справжня любов

Truelove
7.2
    Філ — заступниця начальника поліції на пенсії, яка швидко їздить на своєму кабріолеті, вважає за краще носити сонцезахисні окуляри й ігнорує нагадування про те, що куріння шкодить здоров'ю. Одного разу, відвідавши поминки давнього приятеля, який помер повільною та болісною смертю, Філ возз'єднується з друзями молодості: Томом, Кеном, Девідом та Меріон. Будучи людьми похилого віку, вони вирішують укласти незвичайний договір: допомогти одне одному уникнути повільного скочування до смерті у разі потреби. І незабаром це відбувається, коли в одного з них діагностують рак четвертої стадії, що змушує друзів дотриматись умов договору...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Справжня любов» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +42 50

    Відгуки (3)
    1. Avrora
      Avrora Новачок 5 вересня 2024 19:10
      Прекрасний серіал з чудовою музикою, гарною і харизматичною головною актрисою, і коханням в будь-якому віці.
    2. Гість Лара
      Гість Лара Гість 2 вересня 2024 19:45
      Чудовий серіал. Актори не грали, а просто проживали життя разом із своїми героями. Людина має право обирати як їй піти з життя при невиліковній хворобі.
    3. N
      N Гість 30 серпня 2024 10:22
      Гарний британський серіал. Жити доти, доки не знайдеш друзів з якими можна укласти справню любов та обійти сценарій: "Б-Х-К" (бунгало-хоспис-крематорій). Друзі повинні бути і в радості і в горі, і тоді смерть не розлучить вас.