Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Забери мене на місяць

Забери мене на місяць

Fly Me to the Moon
6.6
13+
    У 1961 році, на тлі досягнень Радянського Союзу в космічних перегонах, президент США Джон Ф. Кеннеді оголошує на всю країну, що протягом цього десятиліття американська нація зможе відправити людину на Місяць. Так починається програма пілотованих польотів у космос «Аполлон», яка через дорожнечу та безліч аварій не користується підтримкою громадськості. НАСА наймає спеціаліста з маркетингу Келлі Джонс, щоб покращити суспільний імідж космічної програми, а також доручає їй зняти фальшиву висадку на Місяць на випадок, якщо справжній політ зазнає невдачі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Забери мене на місяць» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1023 1113

    Відгуки (17)
    1. Гість Марія
      Гість Марія Гість 23 вересня 2024 18:41
      Боже, я такого дубляжу рідною мовою не чула з часів першої частини "Тачки". Як передали діалекти. Дякую. Актори та сценаристи дубляжу неймовірні. Такого задоволення давно не отримувала.
    2. Гість Віталій
      Гість Віталій Гість 8 вересня 2024 22:37
      Якщо Аполон 11 реально сідав на місяці, то як він злетів звідттіля?! Щоб запустити модуль з Землі використовували ракетонасій з величезною кількістю палива в баках та купою персоналу які все підготували і допомогли злетіти. То як вони злетіли з Місяця без усього цього?!
      1. Гість Людина
        Гість Людина Гість 11 вересня 2024 01:01
        Злет модуля "Аполлон-11" з Місяця дійсно може здаватися загадковим, оскільки відбувався без таких великих ракет та підготовки, як на Землі. Але є кілька ключових факторів, які це пояснюють:

        Мала сила тяжіння Місяця: Сила тяжіння на Місяці приблизно в 6 разів менша, ніж на Землі. Це означає, що для злету потрібно значно менше енергії і палива. Для порівняння, маса модуля для злету була набагато меншою, ніж маса ракети, яка запускалася з Землі.

        Спеціально розроблений злітний модуль: Місячний модуль складався з двох частин: посадкового модуля (який залишався на поверхні) і злітного модуля, який відокремлювався і використовував власний невеликий двигун для злету. Цей двигун був спеціально розрахований для умов на Місяці і потребував значно менше палива для виконання завдання.

        Паливо та технології: У злітному модулі було достатньо палива для того, щоб запустити його з Місяця і вивести на орбіту, де він з'єднався з командним модулем, який залишався на орбіті. Двигуни на злітному модулі використовували паливні компоненти, які не потребували зовнішнього окислювача, оскільки на Місяці немає атмосфери.

        Автономна система запуску: На Місяці не було потреби в наземній команді для контролю запуску, оскільки всі системи були автоматизовані й керовані з самого модуля. Астронавти керували запуском самостійно за допомогою систем управління.

        Отже, злет модуля з Місяця був технічно можливим через набагато меншу гравітацію, спеціальну конструкцію модуля та ефективне використання палива.
      2. c9Ba.
        c9Ba. Новачок 11 вересня 2024 03:10
        ви серйозно? таке важливе питання вас турбує і ви досі не загуглили як це відбувається?
        1. сила тяжіння на місяці в рази менша.
        2. відсутня атмосфера.
        американці були на місяці і не раз. доказом є те, що вони багатьом країнам по всьому світу роздали ґрунт з Місяця і усі ці країни (в тому числі совок) підтвердили позаземне походження цього ґрунту.
      3. Гість Роман
        Гість Роман Гість 11 вересня 2024 09:25
        Чомусь у фільмі не показали як саме відбувалося повернення астронавтів, тому це й викликає підозру щодо правдивості. Невже це було так просто?
      4. Busiunia
        Busiunia Частий відвідувач 11 вересня 2024 12:37
        Різна гравітація, нема атмосфери/тобто тертя і спротиву, думаю там головне було вийти на орбіту, а далі правильна траєкторія і все, вдома.
    3. Гість Олянка
      Гість Олянка Гість 7 вересня 2024 23:21
      Це саме той фільм що хочеться подивитись, саме той фільм де сколихнуть почуття любителів правди і життя як воно є. Неймовірні актори, насичений колорит подій. Я в захваті від після прсмаку перегляду. РЕКОМЕНДУЮ 💛👍
    4. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 7 вересня 2024 21:26
      Давно я не дивився фільмів на одному диханні, супер, дуже соковитий фільм. Пізніше перегляну ще раз.
    5. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 1 вересня 2024 16:29
      Чудовий фільм. Переклад українською соковитий, смачний. Потішило, що головні герої постійно у одязі синього та жовтого кольору. І таке поєднання кольорів майже у кожному кадрі (одяг, бейджі, тощо). Раджу до перегляду. 10/10