Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мізантроп

Мізантроп

Misanthrope
6.6
18+
    Під час святкування Нового року у Балтиморі стрілець, що прикривається шумом від запуску феєрверків, безжально вбиває 29 людей. На місці злочину виявляється проблематична, але обдарована жінка-поліцейська Елеонора Фалько, яка намагається навести порядок серед хаосу. Її дії відмічає спеціальний агент ФБР Джеффрі Ламмарк, що очолив розслідування масового вбивства. Вважаючи, що досвід і знання Елеонори будуть корисними для розслідування, агент ФБР робить її членом оперативної групи, що прагне за будь-яку ціну вийти на слід вбивці, перш ніж він завдасть нового удару.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Мізантроп» / «Спіймати вбивцю» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +170 206

    Відгуки (4)
    1. Гість Dana
      Гість Dana Гість 22 вересня 2024 12:55
      Крутий психологічний трилер, на такий зараз складно натрапити. Продумана і цілісна детективна історія, в якій є оригінальний задум, непередбачувана кінцівка, дуже природна акторська гра. Вдалий музичний супровід, запам’ятовується.
      Не зрозуміла, до чого тут «достоєвщина». Окремо незрозумілі закиди до головної героїні – та очевидно ж, що це людина, яка пережила насильство і бореться з наслідками травми. Навіть просто маючи неприємного чи токсичного керівника, після важкого робочого дня, а особливо після теракту – хіба хтось почувається чи поводиться інакше? Навпаки, у фільмі дуже гарно показано, як вразлива людина несе тягар своїх обов’язків, заледве посильний для неї, при цьому даючи чи не найкращий результат. І як справляється з ним тоді, коли цього ніхто не бачить.
      Дивно, що в такий час, як у нас зараз, це може бути невпізнавано і незрозуміло. І як взагалі можна не впізнати у героїні себе.
      Дуже сподобався, вважаю, фільм не можна пропустити. Трохи заважав натягнутий голос чоловічого дубляжу, та це несуттєво. Дякую за озвучення українською!
    2. Гість Валентина
      Гість Валентина Гість 11 вересня 2024 16:43
      Дуже хороший фільм. Трохи важкий психологічно, але інакше як передати ті переживання. Однозначно вартий для перегляду. Багато питань та думок виникає.
    3. Гість Тарас
      Гість Тарас Гість 8 вересня 2024 16:49
      Навіть не додивився до середини фільму. Діалоги на голову не налазять...
    4. Гість Лариса
      Гість Лариса Гість 24 серпня 2024 23:13
      Звук не дуже.
      Трилер наче норм. Але забагато душевних страждань головної героїні, без пояснення, що саме з нею сталося.
      Якісь розмиті звинувачення до світу, улюблена теза нинішнього Голівуду:
      - не має зла
      - є нещасні, ображені в дитинстві
      - самобичування США за війни.
      На мою думку ця достоєвщина заважає Америці знову стати на сторону Добра і вломити, як слід Злу.