Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Глибокі води

Глибокі води

Deep Water
5.5
18+
    Події зосереджені навколо подружньої пари Віка та Мелінди Ван Аллен, що живе разом зі своєю дочкою Тріксі у невеликому містечку Літтл-Веслі, штат Луїзіана. Будучи успішним інженером-робототехніком, чоловік сколотив капітал і рано вийшов на пенсію, щоб більше часу проводити з сім'єю, проте кохання, що давно згасло, відродити не вдається. Щоб уникнути зайвого клопоту, пов'язаного з розлученням та розподілом майна, двоє домовляються про вільні стосунки. Ситуація набуває небезпечного обороту, коли один за одним за загадкових обставин починають гинути коханці дружини...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Глибокі води» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +53 113

    Відгуки (4)
    1. Гість Ярослав
      Гість Ярослав Гість 3 вересня 2024 22:54
      Неймовірно глибокий фільм. Надто складно за один перегляд зрозуміти, що відбулося, а розкрити для себе почуття та мотиви героїв - неможливо.
    2. Гість Оля
      Гість Оля Гість 2 вересня 2024 19:44
      Кінчений фільм.... не раджу, бо лишає осад, який складно буде чимось заїсти. Забагато трупів і психопатичних стосунків.
    3. Гість Vladakiss
      Гість Vladakiss Гість 20 серпня 2024 17:32
      Мені подобається гра Бена Аффлека і краса Ани де Армас. Ця парочка виглядає на екрані доволі гармонійно. Та все ж, цей фільм мені видався трохи скучним. Занадто багато вечірок і безглуздої поведінки, жодної інтриги. Цей фільм із тієї категорії, коли вже геть нема що подивитись. Я повівся на акторський склад (вони грають чудово), та сам сценарій мене не зачепив. Моя оцінка 5.
    4. Bonola
      Bonola Постоялець 20 серпня 2024 08:00
      Півфільму не могла прийняти такі відносини та поведінку жінки... вже хотіла вимкнути... кінець фільму більш динамічний. Вважаю, що красиві актори витягнули його, як фільм на один раз. Неоднозначні враження залишилися.