Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Підбурювачі

Підбурювачі

The Instigators
6.2
18+
    Рорі та Коббі — несподівані спільники: батько, що зневірився, і колишній в'язень, які об'єдналися для пограбування. Коли все йде не за планом, вони, разом з несподіваним спільником, психотерапевтом Рорі, намагаються втекти від поліції та мстивого ватажка гангстерів.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Підбурювачі» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +750 968

    Відгуки (12)
    1. Гість Дан
      Гість Дан Гість 10 вересня 2024 18:49
      Давно я не дивився такої нудотини. Навіть працюючи і параленьно дивлячись цей шедевр ледве дотягнув до кінця. Хай замінусують, але люди в яких є смак, подивіться краще щось інше.
    2. Рінсвінд
      Рінсвінд Гість 10 вересня 2024 00:09
      Трясця! Тримайте мене семеро, бо п'ятеро не вдержать! Це варто уваги, і це стане в один ряд з Догмою, Вшквареними і Великим Лебовські. Деймон не те що тримає планку - він її задер ще вище! "Цікавій ідеї" - моє шанування і вдячність за переклад, ви майстри! Діалоги і інтонаціі української озвучки шедевральні.
    3. Гість юля
      Гість юля Гість 4 вересня 2024 17:32
      Ну дуже гарно вийшло!!! Малий Афлек та Деймон грають в новому, для них, жанрі, та так вдало зіграли!!! Ще велика заслуга - це наша неперевершена комічна озвучка!
    4. Neti
      Neti Постоялець 1 вересня 2024 02:40
      ООО, прикольно. Навіть не очікувала, але фільм сподобався, мабуть, завдяки сарказму перекладачів. Переклад та діалоги, це просто ульот :))))))
    5. Гість Роман
      Гість Роман Гість 23 серпня 2024 17:17
      Від цих саркастично меланхолійних діалогів файно посміявся. Ще й тему психотерапії вдало прилаштували. Людям без почуття гумору або нерозуміння сарказму не варто дивитися.