Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ідеальні дні

Ідеальні дні

Perfect Days
7.9
7+
    Гіраяма веде ретельно впорядкований спосіб життя: підготовка до нового дня, ранкова кава та виконання робочих обов'язків. Протягом кількох років чоловік працює прибиральником громадських туалетів у Токіо з прискіпливістю та професіоналізмом, які дивують його нового колегу Такаші. У вільний від роботи час Гіраяма любить фотографувати, особливо дерева, та проводити дні на самоті. Проте низка випадкових зустрічей нагадує Гіраямі про його минуле і несподівано змінює звичний розпорядок консервативного чоловіка.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ідеальні дні» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +57 77

    Відгуки (10)
    1. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 16 вересня 2024 17:41
      Однозначно - шедевр! Класика - для майбутніх поколінь. Шикарно все! На скільки продумана кожна дрібничка у сценарії, як чудово показані переходи з дня у день, емоційні реакції, не вербальне спілкування, соціальні відносини, сенсорне насичення картини - це кайф! За акторську гру Кодзі Якусьо, окреме дякую: разом з головним героєм сповільнилась та відчула весь баланс та гармонію життя, яке він проживає. Будучи особистістю емоційно не стабільною - відчуваю захоплення подібними людьми, їх вмінням спокійно та з достоїнством реагувати на будь які життєві виклики.
      Тепер - одна з улюблених стрічок.
    2. Гість Євгеній
      Гість Євгеній Гість 14 вересня 2024 11:22
      Ну таке. Люблю взагалі такі ліричні фільми. Але тут гг це людина з якоюсь психологічною травмою, яку треба було лікувати, а замість цього миття туалетів до кінця життя... Що тут хто побачив високого та недосяжного простому глядачу я не знаю. Мабуть я простий середній глядач...
    3. Psichologist
      Psichologist Новачок 19 серпня 2024 19:08
      Як на мій смак дуже, предуже нудно. Хоча можливо якби не включила як "фон", то щось би зачепило. Проте за весь фільм жодного разу не було бажання глянути, що там показують. Так нудно і монотонно. 2 з 10 Але то мій смак.
    4. Діма М
      Діма М Частий відвідувач 16 серпня 2024 19:45
      Фільм дуже одноманітний, але чомусь дві години пролетіли швидко і з цікавістю. Але, думаю, це буде цікаво таким же самотнім і закритим людям.
    5. Гість Андрій
      Гість Андрій Гість 15 серпня 2024 18:42
      Вім Вендерс і Кодзі Якусьо - два генії. Вендерс зняв справді японське кіно. Наоко Огігамі йому б позаздрила))