Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Блаженство

Блаженство

Bliss
6.0
18+
    Дія розгортається навколо Джозефа та Марії — молодої пари. Вони кохають одне одного, проте їй важко відкритися і повністю довіритися чоловікові, тому через шість місяців шлюбу Джозеф робить нещасливе відкриття про те, що дружина не може відчути з ним оргазм. На роботі Джозеф та його колеги дізнаються, що поруч із ними почав проводити прийоми підозрілий сексопатолог. Якось Джозеф помічає, що до кабінету сексопатолога входить Марія, після чого чоловік вирішує увірватися до приміщення, щоб з'ясувати, що відбувається. Марія представляє чоловікові обдарованого сексопатолога Бальтазара, який упевнений, що він здатний покращити сексуальне життя пари...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Блаженство» 1997 українською мовою онлайн безкоштовно

    +21 25

    Відгуки (2)
    1. Гість Марія
      Гість Марія Гість 17 серпня 2024 02:35
      Супер фільм! Рекомендую. Показує відносини між чоловіком і жінкою, які кохають один одного і хочуть урятувати свій шлюб, пройшовши біль, непорозуміння, навчившись кохати і робити щасливими один одного.
    2. Гість Інна
      Гість Інна Гість 11 серпня 2024 12:22
      Фільм чудовий дуже, він не про секс, а про відносини, почуття, про біль та травми минулого... Рекомендую!!!