Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дівчина і море

Дівчина і море

Young Woman and the Sea
7.5
7+
    Гертруда Едерле, що проживає в Нью-Йорку в сім'ї німецьких іммігрантів, у 9-річному віці виявляється свідком пожежі на поромі, де більшість загиблих склали жінки, які не вміли плавати. З цього моменту вона починає ретельно тренуватися, завдяки чому стає триразовою призеркою з плавання у літніх Олімпійських іграх 1924 року в Парижі. Не бажаючи зупинятися на досягнутому, Гертруда ставить перед собою завдання першою серед жінок перепливти протоку Ла-Манш, що до неї зуміли зробити лише п'ять чоловіків...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Дівчина і море» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +483 503

    Відгуки (10)
    1. Neti
      Neti Постоялець 1 вересня 2024 23:46
      Чудова, емоційна історія про силу, витримку та мрію! Прекрасно тут все, починаючи з музики, закінчуючи грою акторів. Дякую за можливість подивитись цю чудову стрічку українською мовою.
    2. alionatimasolia
      alionatimasolia Частий відвідувач 26 серпня 2024 10:46
      Один з найкращих фільмів про харизму, силу, витримку і нездоланність жіночого характеру!
      Це просто вау!!! Неймовірна картина!
      Чудові актори, кожен із своєю родзинкою!!!
    3. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 20 серпня 2024 03:26
      Фільм про надлюдину, наджінку, сильну, вольовну, характерну, фільм про досягнення. Це неймовірна кінокартина про двох героїнь. Якщо бажаєте побачити щось величне, захоплююче, якщо хочете пережити бурю емоцій - цей фільм для вас. Я можу порівняти його хіба з фільмом "Титанік", який "житеме" вічно як і ця стрічка.
      Дякую за чудове озвучення українською.
    4. Станіслав Латанюк
      Станіслав Латанюк Гість 16 серпня 2024 05:57
      Я не знаю більш видатних досягнень у спорті! Цей подвиг люди повинні пам'ятати тисячоліттями. Труді Едерле найбільш видатна і героічна спортсменка світу, достойна слави протягом тисячоліть! І це не просто спортивне досягнення, - цей героічний поступок показує фізичні, розумові, вольові душевні можливості людини і жінки зокрема!
    5. Гість Олена
      Гість Олена Гість 13 серпня 2024 23:28
      Фільм як на мене неперевершей. Жінка котра змінила історію, ще дівчинкою переборола важку інфекцю на той час 1914 року. Я в захваті. Однозначно рекомендую!!!