Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Приречені на смерть

Приречені на смерть

Those About to Die
6.6
18+
    У 79 році нашої ери при владі в Римі знаходиться літній імператор Веспасіан, який десять років тому вийшов переможцем у громадянській війні. Щоб бути ближчим до народу і не допустити повстань, він задобрює римських громадян запаморочливими перегонами на колісницях та запеклими гладіаторськими боями, для чого будує новий амфітеатр — Колізей. Поки патриції плетуть змову проти старого імператора, двоє його синів, відомий полководець Тит і шановний політик Доміціан, змагаються один з одним за право успадкувати престол. Тим часом Тенакс, власник найприбутковішої таверни для ставок, готовий піти на все, щоб стати новим розпорядником ігор.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Приречені на смерть» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +198 274

    Відгуки (8)
    1. dmytrivmax
      dmytrivmax Частий відвідувач 11 вересня 2024 16:11
      Про те, що це примітивний треш на рівні шкільної вистави 6 класу стало зрозуміло буквально через 20хв перегляду, сценарій та діалоги просто вражають своєю банальністю та шаблонністю.
    2. Гість Наталі
      Гість Наталі Гість 2 вересня 2024 18:53
      Серіал просто бомбезний, дуже сподобався. не розумію негативних відгуків. може й лев підгулявший, але сюжет, гра акторів і драматизм на найвищому рівні. останню серію всю проплакала, кінцівка не така, яку хотіла б. переживати було за кого і їх багато. Точно буде 2 сезон. серіал 9 з 10. рекомендую, не пожалкуєте точно.
    3. ДухЩоТілоРвеДоБою
      ДухЩоТілоРвеДоБою Новачок 28 серпня 2024 22:15
      Серіал ніби й не заслужив епітета "лайно" але був до цього дуже близько.

      Все що в першому сезоні було класного це Ентоні Гопкінс, сподіваюсь другого не буде...
    4. NNN
      NNN Гість 28 серпня 2024 17:21
      Доволі непоганий серіал, повністю відповідає своїй оцінці. Дуже класно виражено людську дволикість і жорстокість..
    5. G A S T R O P♻️D
      G A S T R O P♻️D Частий відвідувач 28 серпня 2024 11:06
      Це розчарування!
      Огидна компʼютерна графіка, настільки неприродна, що аж блювати тягне.
      Нерозумію чому так? 40 років тому знімали фільми про інопланетян з графікою, яка змушувала вірити в життя у космосі (Чужий наприклад), а зараз я дивлюсь цей серіал про Рим і не вірю що існують леви або коні.
      Декорації і костюми стерильні! Все чистеньке випрасуване і у рабів і у імператорів, у мисливців та воїнів... Всі охайненькі і випрані з перволь. Це просто жах!
      Актори рівня дит садка. Сценарій розумово відсталого (Хочеш вполювати лева - покричи на нього). Дуже шкода Ентоні Хопкінса, це легендарний актор, я його дуже поважаю, даремно він зв'язався з цим провальним проєктом.