Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Любов, брехня та кровопролиття

Любов, брехня та кровопролиття

Love Lies Bleeding
6.7
18+
    Менеджерка тренажерного залу закохується в амбітну бодібілдерку, яка в гонитві за своєю мрією прямує до Вегаса. Їхня пристрасть виливається в небезпечну пригоду, яка затягне їх обох у тенета злочинних зв'язків.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Любов, брехня та кровопролиття» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    -45 251

    Відгуки (4)
    1. Валентина Кошурко
      Валентина Кошурко Гість 6 вересня 2024 14:23
      До останнього думала, що фільм не такий же і поганий, як пишуть у коментарях. Мені він все-таки сподобався: мода, стиль, гарні обличчя, деякі кадри и особливо титри в червоно-чорних тонах! Але кінцівка, камон:( [s]Взагалі недоречно було додавати сцени фантастики. Можна було обійтися без гіперболізації розмірів жінки 🥲[/s]
    2. Гість Олала
      Гість Олала Гість 23 серпня 2024 23:27
      Дуже дивний фільм. Для когось може здатися занадто. Особисто мені сподобався, він гостросюжетний, з яскравими персонажами і присутня різанина. Ніби Тарантіно зняв "Великий Лебовськи" з лезбійками, також мені здалося що присутній оммаж на "Реквієм за мрією". В цілому, рекомендую, нудно не буде.
    3. Ra29
      Ra29 Частий відвідувач 7 серпня 2024 07:54
      Не пожалкувала що подивилася, хоча фільм трохи своєрідний. З переваг досить напружений і цікавий сюжет, який розпочинається десь із середини фільму. Своєрідне почуття гумору творців фільму, що яскраво виражає фінал. З недоліків - пара психоделічних моментів, і жінки-культуристки - особисто мені вид на розкачані спини нагадав перегляд документального серіала про Шварценеггера, але то питання смаку. Взагалі через досить несподівані сюжетні повороти і розмови персонажів, фільм асоціювався з вкладишами з картинками Love is ... "Любов - це ....", ну а що ж таке та любов далі - за сюжетом фільму.
    4. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 6 серпня 2024 03:24
      Якщо натрапили на цей фільм, просто ідіть повз.... Я не знаю що курили люди, що це знімали, але фільм суцільна дурня. Просто тікайте дальше в пошук фільмів бо це відверте фу.