Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Впаду до твоїх ніг

Впаду до твоїх ніг

Find Me Falling
6.3
18+
    Після випуску провального альбому та значного зниження популярності рок-зірка Джон Оллман втрачає інтерес до музичної індустрії та вирішує зробити перерву у професійній діяльності, щоб насолодитися безтурботним життям у віддаленому будинку на Кіпрі. Тут він виявляє, що його новий будинок знаходиться недалеко від місця популярного серед людей, які збираються покінчити життя самогубством. Намагаючись знайти спосіб вирішення проблеми разом з іншими місцевими жителями, Джон зустрічає співачку-початківця Меліну, що має неймовірний талант, і її мати Сію — досвідченого лікаря, з якою у рок-зірки в минулому були романтичні стосунки...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Впаду до твоїх ніг» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +197 245

    Відгуки (3)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 29 серпня 2024 01:13
      Добра легка комедія.
      Романтика, кохання, гарячий Кіпр. Казка для віри в щось більше, мі-мі-мі.
    2. Гість АнастасіяС
      Гість АнастасіяС Гість 3 серпня 2024 21:29
      Легкий фільм. Для фонового перегляду - топ. Чогось глибокого не очікуйте, класичні повороти сюжету. На внутрішні роздуми не нагорне, чисто мрійливо-рожеве муві. Очікувала мінімум неймовірних грецьких краєвидів, спойлер - вони відсутні... А так, ;) - рекомендасьон.
    3. Гість Аліна
      Гість Аліна Гість 31 липня 2024 15:02
      Добрий, позитивний фільм.
      Надихає на добро.
      ❤ ❤ ❤