Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Гамбіт королеви

Гамбіт королеви

Firebrand
6.2
16+
    У центрі сюжету знаходиться Катерина Парр — англійська аристократка, якій судилося стати шостою та останньою дружиною англійського монарха Генріха VIII. Заміжжя за королем Англії, який стратив двох попередніх дружин, більше схоже на гру з вогнем. Генріх мучився параноєю, йому навкруги ввижалися змови, і ніхто не міг гарантувати, що в якийсь момент він не запідозрить у підступах проти себе і нову дружину. Тому, щоб вижити в цих умовах, зберігши за собою трон, Катерині доводиться проявляти чудеса політичної спритності та винахідливісті.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Гамбіт королеви» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +209 271

    Відгуки (2)
    1. irtsyabobyk
      irtsyabobyk Новачок 25 липня 2024 16:13
      Фільм має дуже явні, занадто чіткі посили (хороші, але для художнього твору така чіткість головної думки - не дуже ок). Але дивитись варто: Алісія Вікандер, Джуд Лоу та інші актори/ки зіграли шикарно. Костюми майже досконало історичні, я кайфувала, дивлячись на чудово зроблені френч худи 😊 Нарешті фільм про Тюдорів БЕЗ кокошників!
      1. irtsyabobyk
        irtsyabobyk Новачок 25 липня 2024 18:20
        +не можу не додати, що Кетрін Парр була видатною жінкою. Тому круто, що про неї є окремий фільм.