Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Байкери

Байкери

The Bikeriders
6.7
18+
    Дія відбувається у 1960-х роках на Середньому Заході, де з'являється клуб мотоциклістів, який протягом десятиліття перетворюється з місця, де збиралися місцеві аутсайдери, на зловісну банду.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Байкери» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +289 463

    Відгуки (9)
    1. carstairs
      carstairs Новачок 6 серпня 2024 22:04
      Я очікувала кримінальний трилер з перестрілками, байками та гонками, а сходила на художню документалку з Томом Гарді та Остіном Батлером в головних ролях.

      “Байкери” — це занурення у субкультуру. Кіно переносить у часи, коли байкерська культура була на зламі, відображаючи образ життя байкерів середнього берега Америки з їхніми унікальними традиціями та кодексами.
    2. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 3 серпня 2024 17:40
      Головний мінус фільму в тому, що він нудний. Каст непоганий, але жоден з ключових персонажів толком не розкритий, як і акторський потенціал акторів. Сумували вони = сумують глядачі. Бо від екранізації мемуарів (результат 8-річних спостережень) чекаєш більшого. Байкерів як таких замало, балакучої Кеті - забагато. Бунтівного духа не вистачило. Але тільки моя суб' єктивна думка, не нав'язую.
      Плюс - атмосфера тої епохи передані добре. 8/10
    3. Якименко Наталия
      Якименко Наталия Новачок 31 липня 2024 13:17
      Як на мене чудовий фільм 10/10. Насправді має дуже глибокі сенси, клуб як частинка чогось великого та значущого для його учасників, там кожен знаходить свою свободу. Шкода лиш що сама ідея клубу загубилася з часом, та перетворила його на не керуючого звіра.
    4. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 30 липня 2024 21:53
      Короче ніфіга не "Сини Анархії", очікував чогось схожого, а ні... На жаль на таку шикарну тему мало достойних фільмів, цей не один з них...
    5. Гість Гість
      Гість Гість Гість 20 липня 2024 00:18
      Покинули кінотеатр, не змогли додивитися. Зйомки якісь кострубаті. І сценарій - про що він? Про байкерів. А реально там немає історії. Головний герой ходить собі, в якісь бійки постіно потрапляє, якась не надто кмітлива дружина поруч. А Том Харді, колись мій улюблений актор. Хоча б згадати фільм Воїн, або Лок. Але вже вкотре в нього одне і теж лице, одна і таж роль - мед Макс, який щось собі бурчить під ніс і при цьому нуль емоцій. Тому теж розчарував.