Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Круті дівчата

Круті дівчата

Babes
6.3
18+
    Іден і Доун — давні подруги зі своїми традиціями. Наприклад, щорічно одного й того ж дня вони ходять у кіно. І саме в цей момент Доун починає народжувати у залі кінотеатру. Але замість клініки, коли відійшли води, дівчата їдуть в закусочну, адже минулого разу, коли вона народжувала первістка, пологи тривали цілу добу, через що дівчина вмирала з голоду. І тепер Доун вважає себе підкованою в цих справах, а тому, коли самотня Іден випадково вагітніє, подруга виявляється готовою прийти на допомогу з порадою. Але не всі «прийоми», підходящі для повної Доун, однаково добре підходять і для худенької Іден...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Круті дівчата» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +36 160

    Відгуки (4)
    1. Гість Ярина
      Гість Ярина Гість 11 серпня 2024 18:42
      Щось опис не відповідає фільму)) там не про «прийоми», а про дружбу і її трансформацію, про те, чи витримає вона переходи з одного етапу життя в інший, і про важливі рішення, або не надання їм такого значення. Хороший фільм для роздумів про життя, без особливих драм, що просто чудово. Рекомендую👍
    2. Гість Ліса
      Гість Ліса Гість 1 серпня 2024 17:59
      Дуже приємний фільм. Героїні цікаві і доволі реалістичні. Добре прописані їх взаємовідносини у яких ми бачимо особливості характерів персонажок. У фільмі паказують вагітність без прикрас, без романтизації і без замовчувань реалій вагітності, пологів і післявагітневої депресії. Доволі приємний і класний фільм про життя)
    3. ОК
      ОК Гість 31 липня 2024 00:16
      То вже нема про що знімати фільми. Золота ера Голлівуду завершилася, ми в періоді трансформації і, поки вона не завершилася, екранний час треба чимось заповнити. Ось які відчуття викликає цей фільм. Тут багато лівацтва, тупих розмов ні про що, але буде пізнавально для дослідження про вплив неомарксизму на американський кінематограф 21 століття.
    4. Гість Женя
      Гість Женя Гість 25 липня 2024 17:30
      Тупуватий американський гумор, але є в цьому фільмі і правда життя. В кого є діти, той зрозуміє)