Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Природа насильства

Природа насильства

In a Violent Nature
5.6
18+
    Троє друзів Ерен, Трой та Кольт розбивають табір у лісі та вирушають на пошуки пригод. Незабаром вони виявляють стару спостережну вежу та знаходять усередині приміщення старовинний медальйон. Вважаючи, що артефакт може бути цінним, друзі вирішують забрати його, ще не підозрюючи, що медальйон належить Джонні — злісному мерцю, що мешкає під землею. Давним-давно Джонні був дитиною з відхиленнями у розвитку, якого жорстоко вбили лісоруби, а тепер він перетворився на машину для вбивств, чия єдина мета — повернути медальйон.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Природа насильства» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    -27 69

    Відгуки (5)
    1. Гість Дуб
      Гість Дуб Гість 9 вересня 2024 20:36
      Цей фільм прекрасно підійде людям які думають, що їх життя буденне, та нудне. Бо після закінчення цього трешу, ти розумієш, що люди рухаються швидше ніж один крок за дві хвилини. Приємніше слухати вітер чи ті самі листя які хрустять під ногами героїв, ніж всі діалоги у цьому фільмі. Тому якщо ви хочете послухати вітер та звуки природи... вийдіть на вулицю.
    2. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 24 серпня 2024 22:12
      На мій смак фільм нудний. Така собі п'ятниця 13 на мінімалках. Зав'язка простенька, але розтягнута. Видно, що бюджет маленький, сценарій банальний. Але маю віддати належний акторам, при такому сценарії та бюджеті вони відіграли більше, чим на повну.
    3. Хміль
      Хміль Гість 30 липня 2024 20:36
      Ну і дичина, треш тотальний. Персонажі ведуть себе як дурні, як вже писали раніше "броде півкіна лісом якийсь чувак у протигазі і вбиває". Я дивився фільм в 2х і навіть так вбивця все робить як черепаха.
    4. Гість Nik
      Гість Nik Гість 20 липня 2024 23:15
      Повна бредятіна, кіно а-ля 70-і, і то краще жахи були, броде півкіна лісом якийсь чувак у протигазі і вбиває. Потім кінець без кінця. Не рекомендую.
    5. чупапі муняня
      чупапі муняня Новачок 12 липня 2024 13:14
      Фільм прикольний, задумка непогана та криваві сцени доволі цікаві та єдине, що не дуже - це гра акторів та сценарій.