Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ґарфілд у кіно

Ґарфілд у кіно

The Garfield Movie
5.7
7+
    Ґарфілд — цинічний і лінивий рудий кіт, який любить смачно поїсти, зокрема лазанью, і ненавидить понеділки. Він проживає в затишному приміському будинку разом зі своїм послужливим господарем Джоном Арбаклом і енергійним псом на прізвисько Оді. Життя кота перевертається з ніг на голову, коли одного разу йому доводиться зустрітися з рідним батьком Віком, який у дитинстві кинув його напризволяще. Незважаючи на сильну образу, Ґарфілд поєднує зусилля з батьком, щоб виплутатися з неприємностей, які їм приготувала злісна перська кішка Джинкс...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися мультфільм «Ґарфілд у кіно» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1313 1521

    Відгуки (1)
    1. Drozd Iryna
      Drozd Iryna Новачок 20 липня 2024 06:06
      Мультфільм "Гарфілд у кіно" - це справжня розважальна перлина, яка зачаровує своєю простотою та теплотою. Гарфілд, наш улюблений кіт з великим апетитом, опиняється у світі шоу-бізнесу, де невипадково стає зіркою. Це приводить до безлічі кумедних ситуацій та пригод, які змушують нас сміятися, а також переживати разом з персонажами.

      Анімація в фільмі жива та колоритна, кожен персонаж має свій неповторний характер, що додає глибини інтригам, а також сюжетним поворотам. Це чудовий вибір для всієї сім'ї, який точно залишить приємні враження та посмішки на обличчі кожного глядача.