Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Посібник з убивства для хороших дівчат

Посібник з убивства для хороших дівчат

A Good Girl's Guide to Murder
6.8
18+
    Дія відбувається у провінційному англійському містечку Літтл Кілтон, де п'ятьма роками раніше за загадкових обставин зникла старшокласниця Енді Белл. У її вбивстві звинуватили бойфренда Сала Сінгха, який ще до суду наклав на себе руки, тому справу закрили. Сюжет обертається навколо 17-річної Піппи Фітц-Амобі, яка під виглядом шкільного проєкту розпочинає самостійне розслідування, оскільки переконана, що справжній злочинець все ще на волі. Поступово підбираючись до розгадки, головна героїня наражає своє життя на смертельну небезпеку...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Посібник з убивства для хороших дівчат» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +479 685

    Відгуки (17)
    1. Satiko
      Satiko Постоялець 24 вересня 2024 22:27
      Та ні, він не вартий уваги. Я б поставила 6 або навіть 5 з 10. Щось вирвано з контексту, щось недомовлено, щось не пропрацювали... Та й не дуже цікаво дивитися, не затягує, на фон.
    2. Neti
      Neti Постоялець 13 вересня 2024 13:11
      Мені серіал видався досить наївним, та і головна героїня поводилась досить дивно.
    3. Гість Олена
      Гість Олена Гість 2 вересня 2024 20:01
      Серіал 0/10, давно так не розчаровувалась. Дуже багато нелогічних моментів. Поведінка головної героїні іноді дуже дратує. Дивує, що більшість інформації вона отримує просто у долонях. Після того як розумієш, хто вбивця, настає розчарування.
    4. Гість Юля
      Гість Юля Гість 1 вересня 2024 09:28
      В цьому серіалі треба не шукати відмінності з книгою, а насолоджуватись візуалом: покраска, фреймінг, геометрія, повітря в кадрі, освітлення. Для людей творчих професій маст хев.
    5. heartlicius
      heartlicius Постоялець 30 серпня 2024 09:50
      Не читала книгу, серіал сподобався. Гарні персонажі, візуал та музика. Серіал приємний, цікавий, але не геть напряжний, деякі повороти вгадувались завчасно. Кому треба більш детективне - скоріше всього не зайде.
      1. heartlicius
        heartlicius Постоялець 30 серпня 2024 09:52
        Єдиний момент, що якби це був більш реальний сюжет, то головну героїню вбили б разів 5 або скалічили чи ще щось. Настільки були необачні та легковажні дії.