Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ліза Франкенштейн

Ліза Франкенштейн

Lisa Frankenstein
6.1
16+
    Шкільна вигнанка Ліза вважає за краще проводити час на місцевому цвинтарі, ніж з однолітками, і спілкується тільки зі своєю зведеною сестрою Таффі. Коли сильна гроза повертає до життя труп давно померлого молодого піаніста, Ліза стає його єдиним другом, а їх дивні приятельські стосунки допомагають дівчинці-підлітку перетворитися на сильну, красиву та самодостатню версію самої себе. Тим часом повсталий з мертвих піаніст має намір замінити частини свого тіла, що розклалися, і Ліза готує підступний план, вирішивши зробити донорами особистих ворогів...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ліза Франкенштейн» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +17 131

    Відгуки (3)
    1. sharleen
      sharleen Постоялець 13 вересня 2024 13:27
      Актор, який зіграв викопаного чувака, грав Бена Геллера (сина Росса у "Друзях"). Якщо кому цікаво :) А фільм сподобався дуже, обожнюю такі. Любителі серіалів з СТБ можуть проходити повз ))
    2. Гість Лана
      Гість Лана Гість 9 серпня 2024 20:31
      Легка готична комедія без зайвих жахливих подробиць [s]з хеппі ендом,[/s] нові обличча акторів (я тільки мачуху признала) рекомендую до перегляду :)
    3. koshkamurchalka
      koshkamurchalka Новачок 10 липня 2024 17:12
      включила просто з нудьги, залишилась приємно вражена - так, це казочка, любовна сумна історія з комічністю та банальним сюжетом + яскравою картинкою, ідея проста, але виконання на висоті :) якщо ви хочете порадувати 16річну дівчинку всередині себе, то вам дуже сподобається