Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Про всі створіння — великі й малі

Про всі створіння — великі й малі

All Creatures Great & Small
8.6
13+
    У 1930-х роках молодий ветеринар Джеймс Герріот, який нещодавно отримав класифікацію медичного фахівця, залишає рідний дім у Глазго і вирушає до невеликого села Дарроубі в Йоркширі, щоб пройти практику в приватній ветеринарній клініці Скелдейл Гаус, що належить Зігфріду Фернону. У новому місці він знайомиться з молодшим братом Зігфріда Трістаном, який тільки-но закінчив Единбурзький ветеринарний коледж, добродушною економкою місіс Голл, а також красунею Гелен Олдерсон, які допомагають йому швидше адаптуватися до місцевого життя і приступити до лікування тварин.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Про всі створіння — великі й малі» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +259 297

    Відгуки (4)
    1. Iryna_
      Iryna_ Новачок 21 серпня 2024 22:08
      Легкий, невимушений серіал, без особливого навантаження сюжетом. Дарує спосіб відволіктись і дарує трохи світла у темний час.
    2. Гість Олена
      Гість Олена Гість 1 серпня 2024 14:39
      Неймовірний серіал. За атмосферою дуже нагадує "Даррели". Другий сезон у передчутті війни - у саме серце.
    3. lenazabka
      lenazabka Новачок 23 липня 2024 01:51
      Якщо ви шукаєте серіал, який наповнить ваше серце теплом і затишком, то «Про всі створіння великі і малі» — це саме те, що вам потрібно. Цей серіал — справжня знахідка, яка перенесе вас у чудовий світ сільської Англії, де кожен кадр дихає добротою і справжністю.

      Історія ветеринара Джеймса Герріота та його колег настільки щира і зворушлива, що просто неможливо залишитися байдужим. Відчути себе частиною маленької громади Йоркшира, де всі один одного знають і допомагають — це справжнє задоволення. Персонажі настільки живі і справжні, що здається, ніби вони стають вашими друзями.

      Особливо вражає, як чудово показані взаємини між героями. Джеймс, його наставник Сіґфрід, безтурботний Трістан і мудра місіс Холл створюють таку гармонійну і теплу атмосферу, що дивитися на їхнє життя — одне задоволення. Їхні пригоди, проблеми і радощі — все це так близько до життя, що відчуваєш кожен момент разом з ними.

      І звісно, краєвиди Йоркшира! Це справжня любов з першого погляду. Зелені пагорби, безмежні луки, невеликі села — все це створює відчуття спокою і гармонії. Кожен епізод наче маленька втеча в інший, простіший і добріший світ.
      1. Гість наталія
        Гість наталія Гість 17 вересня 2024 21:16
        Ой, як я з Вами погоджуюсь! Колись випадково натрапила на нього, зараз передивляюсь вже втретє) головне - таке відчуття, що ти їх знаєш, наче вони з твого життя, чекаю з нетерпінням вечора, щоб знову зустрітися, посидіти разом за їхнім затишним столом у вітальні - ну просто рідня)))