Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дипломатка

Дипломатка

The Diplomat
8.0
18+
    Кадрова дипломатка, дружина відомого політика, вступає на посаду посла у Великій Британії. У розпал міжнародної кризи вона поєднує роботу з бурхливим сімейним життям.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Дипломатка» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +221 295

    Відгуки (6)
    1. Гість Lara
      Гість Lara Гість 15 вересня 2024 19:07
      Супер все - гра, сюжет, музика в кінці кожної серії. Допомагає по новому поглянути на міжнародні комунікації, оцінити вплив конкретної особистості на хід подій в світових масштабах.
    2. Гість Dana
      Гість Dana Гість 24 липня 2024 20:46
      Дуже схоже на серіал "Державний секретар" із Теа Леоні. Це перше, що одразу спадає на думку. Шкода, що його досі ніде не викладено в українському перекладі. Щоправда, там іще більший сентимент до російських завербованих на користь США агентів, і також чітко зрозуміло, що власні інтереси в кожному міжнародному конфлікті, у війнах, глобальних трагедіях і проблемах - понад усе, навіть якщо твого агента вже засудили до страти.
      1. Гість Dana
        Гість Dana Гість 29 липня 2024 00:23
        На завершення думки - серіал нудний, процедурні тонкощі дипломатії ніде не пояснені далекому від протоколів глядачеві, що якось несподівано може їх навіть не вловити; дивні стосунки головних героїв. Якесь захоплення він тут викликає хіба тому, що політичний жанр у серіалах мало представлений.
        Згаданому Madam Secretary відповідає лише тематикою, перегукується сюжетом, але якісно - поступається не до порівняння. Ото був топ 10 років тому
    3. ASIDO
      ASIDO Гість 13 липня 2024 11:37
      Серіал крутезний, кінцівка сезону - бімба!!! Купа психологіччних прийомів у сюжеті - які згодились би і в реальному житті. Не нарочито, а навпаки - обережно реалістично. Однозначно рекомендовано до перегляду глядачеві з мізками!!!
    4. Ксеніяя
      Ксеніяя Новачок 10 липня 2024 22:33
      Серіал крутезний! Найкращий за останній час в своєму, політичному, жанрі. Актори - супер, сюжет - досить цікаво, з нетерпінням чекаю на 2 сезон.
    5. Гість Костянтин
      Гість Костянтин Гість 9 липня 2024 11:30
      Цей серіал неможна показуватив Україні. Він як раз і показує повну безпорадність заходу перед загрозами. Знову російські дипломати показані мудрими політиками. Премʼєр Великобританіі якимось шизофреніком. За те американська політика невтручання та т.зв. управління ескалацією у всій красі. Це якась жесть.