Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Черепахи аж до низу

Черепахи аж до низу

Turtles All the Way Down
6.6
13+
    Аза давно втратила батька, віддалилася від своєї турботливої матері та страждає на обсесивно-компульсивний розлад. Будучи старшокласницею, вона товаришує з Дейзі — волелюбною письменницею фанфіків за мотивами «Зоряних війн». Якось подруги дізнаються про зникнення надзвичайно багатої людини на ім'я Расселл Пікетт і вирішують провести самостійне розслідування, сподіваючись вийти на слід чоловіка та отримати велику нагороду. Сином зниклого багатія є харизматичний хлопець на ім'я Девіс, з яким Аза колись разом була у підлітковому таборі. І тепер, на тлі розслідування, між ними починають розвиватися романтичні стосунки...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Черепахи аж до низу» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +98 130

    Відгуки (4)
    1. Гість Влада
      Гість Влада Гість 2 серпня 2024 01:25
      Класний підлітковий фільм, який піднімає багато проблем, про які не дуже часто говорять. Фільм дійсно заслуговує уваги. Не розумію, чому він ще не популярний?
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 18 липня 2024 19:55
      Як чудово бути нормотиповою, які ж бувають складності для не нормотипових людей, про одну з таких особливостей фільм. Наш мозок це щось неймовірне, але він часом може занадто загиблювати нас у певні питання.
      Фільм душевний, головні герої особистісні неповторні, життя підлідка і так не просте.
      Фільм цікавий вартий перегляду однозначно.
    3. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 17 липня 2024 23:25
      Неймовірний фільм. Читала цю книжку, але після перегляду - це буде мій улюблений фільм і улюблена прочитана мною книжка! Я не страждаю на ОКР, але є дуже багато моментів, які часто зустрічаються у твоєму житті стосовно батьків, друзів, кола спілкування, відносин і взагалі життя - і наслідки разом з вирішенням цих питань дуже добре подано і розкрито. Актори зіграли свої ролі прекрасно, відчуваєш душевний тягар героїв повною мірою. Я в захваті. Давно не відчувала такого всплеску емоцій за 2 години перегляду.
      Українська озвучка взагалі окрема подяка. Перекладено бездоганно! Голоса дуже підходять героям. Дякую сайту, що дає змогу дивитися такі чудові фільми на рідній мові!
    4. Гість Оля
      Гість Оля Гість 6 липня 2024 09:11
      Гарний фільм про особливості життя з ОКР. Дуже душевний та світлий.