Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Звір

Звір

La bête
6.6
16+
    У майбутньому людство знайшло спосіб позбутися непотрібних емоцій. Зважившись на очищення ДНК, Ґабріель починає подорож своїми минулими життями, в кожному з яких зустрічає Луї. Вона відчуває миттєве взаємне тяжіння, але її переслідує передчуття, що станеться щось страшне...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Звір» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    -15 115

    Відгуки (6)
    1. Vse
      Vse Постоялець 7 вересня 2024 19:58
      Дуже якісна операторська робота, окрема насолода — наряди головної героїні. А сам фільм мені не пішов, нудно. Промотала багато, але нічого вражаючого так і не сталося...
    2. Cкорпіонша
      Cкорпіонша Гість 1 серпня 2024 18:53
      Фільми, де є тема реінкарнації і кохання, що із втілення у втілення зводить людей, є дуже багатообіцяючою в плані тривкого післясмаку. Стилістично до цієї картини подібна "Кафе де Флор", але тут, дійсно, домішали і майбутньго, як у "Хмарному Атласі", проте "Атлас" є значно більш видовищним.

      Фільм розпочинається сумбурно і ніби без вступу, він досить мінорний: якщо раптом будете дивитись, налаштуйтесь на нуднувате і плинно-тягуче дійство, проте це настроєве і іноді саме те, що треба.
      Майбутнє промальовано поверхнево, не вирізняється чимось особливим і тому місцями важко провести темпоральну лінію між 2044 і 2024.

      Але загалом картина непогана. Додає свого до роздумів про перевтілення душ. [s]Вочевидь, пара знову зустрінеться, десь там, у 2150, бо кінцівка, як і початок, наче вирвана з контексту. Отож, я собі домальовую продовження їх блукань віками...[/s]
      Є цікаві і загадкові персонажі: віщунка, голуб, Звір-погане-передчуття...

      Дуже оригінальний фінал з QR-кодом: якщо його відскануєте, побачите ще одну сцену. Вперше таке бачу, респект за новітні технології )
    3. конформіст
      конформіст Гість 17 липня 2024 22:31
      один із найкращих фільмів Бонелло і 2023 року, фантастична романтична антиутопія, один жанр чого вартий, це наче "Хмарний атлас" поєднали з "Вічним сяйвом чистого розуму", тільки більш незалежний
    4. Гість Валентина
      Гість Валентина Гість 12 липня 2024 14:09
      Дуже цікавий фільм. Довгий, але не виникає бажання прискорити події. Зустріч душ, які пов'язані між собою. Все очікуєш - чи буде наступна реінкарнація трагічною чи ні.
      Знято не схоже на інші стрічки.
    5. Андрій Шаповалов
      Андрій Шаповалов Новачок 5 липня 2024 17:12
      Фільм заслуговує на увагу! Наглядний приклад дослідження психіки, але в художньому баченні.