Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Том Джонс

Том Джонс

Tom Jones
5.4
    Дія розгортається навколо Тома Джонса — життєрадісного хлопця, вихованням якого займається багатий землевласник, що живе в сільській місцевості Англії. Стаючи старшим, Том починає розриватися між любов'ю до доброзичливої Софії Вестерн і сексуальним потягом до мирської та життєрадісної леді Белластон. З цього моменту життя Тома перетворюється на низку пригод, під час яких він має пройти через складні соціальні ієрархії та моральні дилеми георгіанської Англії, а також зіткнутися з правдою про свою особистість і знайти власне життєве покликання.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Том Джонс» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +34 60

    Відгуки (2)
    1. Neti
      Neti Постоялець 29 липня 2024 01:48
      Дуже нудний міні-серіал! Я дуже люблю подібні історії, але тут їх було занадто багато, не логічні, погана гра акторів, це просто провал. Люди, не дивлячись на озвучку, не дивіться це. Розчарування...
    2. Анастасія555
      Анастасія555 Новачок 10 липня 2024 13:50
      Дуже романтичний міні серіал, подивилася за вечор і не трохи не пожаліла потраченого на нього часу. Залишає приємний післясмак.