Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Земля жінок

Земля жінок

Land of Women
6.2
18+
    Заможна мешканка Нью-Йорка Гала стикається з труднощами, коли її чоловік стає боржником злочинців. Через серйозну небезпеку для сім'ї жінка залишає мегаполіс разом зі своєю літньою матір'ю та дочкою. Дві жінки та дівчинка-підліток вирушають до Ла Муги — провінційного містечка в Іспанії, яке мати Гали залишила понад півстоліття тому, щоб розпочати нове життя. Прибувши до Ла Муги, головна героїня щиро сподівається, що їм вдасться вести спокійне життя та приховувати свої справжні особи від місцевих жителів, проте інформація про гостей поширюється дуже швидко безтурботним містечком, попутно розкриваючи давно забуті сімейні таємниці.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Земля жінок» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +466 604

    Відгуки (13)
    1. I_riska
      I_riska Новачок 15 вересня 2024 23:00
      Я всю неділю дивилася цей серіал, сучасний, з гумором, про родину - що для мене дуже актуально, родина, близькі це скарб! Ще дуже люблю Єву Лонгорію, вона дуже красива, задумалася про перегляд Відчайдушних домогосподарок з нею.
    2. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 13 вересня 2024 23:20
      Шкода, що поверхневе сприйняття, заважає багатьом зрозуміти наскільки чудовий цей серіал. Для мене головна героїня тут не Галла а її мама, життя якої заплуталося з віком... І те, з якою відвагою переживають ці жінки усі свої пригоди... З якою ніжністю ставляться, один до одного в складні моменти... Багато хто з нас, відверто б злився, в першу чергу на найближчих, а вони щиро підтримують одна одну... Коротше: мені серіал сподобався. Хоча й є занадто навернуті моменти. Таке враження наче режисер зі сценаристом, хотіли всунути відразу всі проблеми сучасного людства, в одну картину... Яка, до речі, мала б бути легкою та веселою. Як на мене, вони відверто переборщили з трансом.
    3. Гість Ірен
      Гість Ірен Гість 26 серпня 2024 23:45
      Трохи витримки - і серіал розкривається як бутон троянди! Красивий і атмосферний!
    4. vanilla_and_patchouli
      vanilla_and_patchouli Новачок 17 серпня 2024 19:35
      Дарма витрачений час. Дуже все розтягнуто, ці всі 6 серій можна було вмістити в один фільм на 1,5 години максимум. Та і сюжет не супер. Рекомендувати нікому не буду, це однозначно.
    5. Ірина Вібе
      Ірина Вібе Новачок 14 серпня 2024 19:53
      Дуже цікавий і не звичний сюжет. Але гра акторів так собі, і декорації теж. Але загалом не погано якщо хочеться подивитися щось не напряжне. Серіал на один раз. 6 з 10