Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Моя леді Джейн

Моя леді Джейн

My Lady Jane
7.4
16+
    XVI століття. Будучи членом королівської родини, леді Джейн Грей не тільки користується безліччю привілеїв, а й має обов'язки: її змушують одружитися з неймовірно привабливим лордом Гілфордом Дадлі, який приховує темну таємницю. Незабаром після заміжжя Джейн має стати наступницею вмираючого короля Едуарда VI, ось тільки принцеса Мері також має амбіції на трон. Проте спадщина престолу — не головна проблема для королівської родини, адже Англія стикається з серйозним хаосом через неочевидну діяльність едіанців — людей, здатних перетворюватися на тварин.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Моя леді Джейн» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +324 460

    Відгуки (11)
    1. Aistra
      Aistra Новачок 9 вересня 2024 18:05
      Ну таке, якесь дуже двояке відчуття. Знято не погано, але більше, мабуть, розраховано для дітей, за винятком сцен з (с)кексом.
    2. Гість Анна
      Гість Анна Гість 6 вересня 2024 16:10
      Супер фентазі!!! Хто любе Бріджертони, то вам сюди! Дуже подібно на Бріджертони, але тут ще і магія. Легка комедія. Ті хто очікував чогось складного та серйозного той і пише ці негативні коментарі. Для простої комедії - фентазі для дорослих дуже гарний варіант на верчір. 100% рекомендую для перегляду!!!!
    3. RekaNika
      RekaNika Новачок 28 серпня 2024 15:14
      Весела казка-фентазі для дорослих)) Ну трохи сексу є, але нічого того, чого б ми не знали))) Гра не погана, замки бутафорні, але ж ви не очікували натуралістичних зйомок від комедійної злегка еротичної комедії? Цікава версія правління династії))) Чекаю на продовження.
    4. Хелена
      Хелена Гість 27 липня 2024 03:10
      Легкий. Незаморочливий. Нового не покаже. Інтелект не розвиває. Але трошки відвертих сцен і кохання, тож дивитися на швидкості 2 саме те :)
    5. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 23 липня 2024 18:50
      Не розумію позитивних відгуків. Жарти нижче пояса, абсолютно не смішні і не іронічні. Серіал абсолютне кліше... Головна акторка не чіпляє ні харизмою ні акторською грою.