Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вихор

Вихор

Dolpung
7.4
18+
    Прем'єр Південної Кореї Пак Дон-хо звинувачується в отриманні великого хабаря від пана Чої — голови криптобіржі, який нібито хотів заручитися впевненістю, що звинувачення в несплаті податків, висунуті проти нього, будуть зняті. Між прем'єром і президентом країни відбувається розмова, з якої стає зрозумілим, що насправді тут не все так просто. Виявляється, Пак Дон-хо знає, що глава держави сам сидить на гачку у провідних компаній, отримуючи від них величезні відкати. Прем'єр збирається вивести президента на чисту воду, але у протистояння з ним вплутується його заступник, який виступає на боці керівника держави...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Вихор» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +29 35

    Відгуки (2)
    1. Гість Михайло
      Гість Михайло Гість 11 липня 2024 16:42
      Геніальний фільм! Взагалі південнокорейський кінематограф стає локомотивом сучасного гарного кіно. Мабуть вперше на екрані показана мерзенність сучасної політики, показано шлях яким, на жаль можуть іти порядні люди. [s]Основне це кінцівка фільму в якому головний герой визнає, що ніколи не працював для людей, а лише для себе.[/s] Чесність перед собою, це те чого не вистачає сучасним політикам. На жаль Черчілля та Че Гевари серед них не знайдеш. Прекрасний, інформативний серіал!
      1. Zhuka
        Zhuka Новачок 14 липня 2024 13:08
        Че гевара був садистом і збоченцем. А пор Черчіля згоден.