Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сімейна справа

Сімейна справа

A Family Affair
5.3
13+
    Зара — менеджер і помічник відомого кіноактора Кріса Коула, який виконав головну роль у культовій франшизі. Незважаючи на те, що актор — особистість неабияка в плані надмірного егоїзму, себелюбності та уваги до власної персони, — дівчина змогла до нього підлаштуватися, і справи на робочому місці складаються непогано. Вона у всьому є йому підмогою, і навіть допомагає позбутися чергових подружок, з якими у нього зайшло занадто далеко. Але якось вона дізнається, що у боса роман із її мамою. З цього моменту життя дівчини кардинально змінюється...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Сімейна справа» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +410 674

    Відгуки (24)
    1. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 30 серпня 2024 23:17
      Найтупіший фільм, який дивилась цього року! Дівчина в 24 роки веде себе, як 12 річний підліток, і істерить коли мама нарешті намагається влаштувати власне життя. Гра акторів ніяка, діалоги безглузді, не змогли додивитись.
    2. Anna999
      Anna999 Новачок 30 серпня 2024 04:54
      Гарний фільм. Донька супер! Я цю акторку вперше побачила у фільмі "Вдавання". І там вона теж грає гарно.
      У мами мені весь час заважала її зачіска. Щось не так з її перукою.
      А в цілому гарний фільм. І сподобалась дружба дівчат. Без драматизму. Вибалакилися, зробили висновки, і пішли далі.
      Саме смішно було, як донька побачила його торс.. її реакція неповторна)))
      Переклад супер!!
    3. Ra29
      Ra29 Частий відвідувач 24 серпня 2024 18:03
      Мені фільм дуже сподобався. І це зовсім не романтична драма про різницю у віці, це фільм про те, що будь-яка людина має право на особисте життя і на те, щоб не бути одною. Тема підліткового максималізму розкрита дуже якісно. Окремий респект Кеті Бейтс (Оскар за "Мізері" С Кінга), роль ніби другорядна - але зіграно дуже переконливо. В цілому, затишне, приємне враження від перегляду. Рекомендую!
    4. Гість Lina
      Гість Lina Гість 20 серпня 2024 00:20
      Фільм крутий, легкий, без надлишкової пошлості (зараз це ну прям супер рідкість), думала дует цих двох зірок сприйматися не буде, але дуже круто!
    5. Olena Kozakova
      Olena Kozakova Новачок 19 серпня 2024 16:07
      Гарний фільм, гарний сценарій та ідея. Актори грають гарно, віриш усім, окрім як героям Кідман та Ефрона. Два ботоксних обличчя на двох головних героїв - це занадто (агов фахівцям кастингу!). Ефрон та Кідман виглядають відверто штучно, грубо штучно, що не скажеш про інших акторів, - вони зіграли професійно! Висновок із фільму один - любити потрібно спершу себе!