Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Жінки, що сяють

Жінки, що сяють

Shining Girls
7.4
18+
    Кірбі Мазрахі працює в архівному відділі чиказької газети та мріє стати журналістом. Цим мріям не судилося здійснитися — дівчина переживає напад маніяка, дивом залишається в живих і з того часу перебуває в реальності, що постійно змінюється. Коли Кірбі дізнається, що недавнє чергове вбивство пов'язане із замахом на неї, вона об'єднується з журналістом Деном Веласкесом і сама починає переслідувати маніяка.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Жінки, що сяють» / «Яскраві дівчата» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +211 235

    Відгуки (4)
    1. Гість Надія
      Гість Надія Гість 24 липня 2024 15:14
      Поки дивилася серіал, думала що у мене дах з'їде. Мені сподобався. Досить заплутаний, але крутий.
    2. кіногуру
      кіногуру Гість 20 липня 2024 12:13
      Якби мені не подобалась Елтзабет Мосс, варто визнати що актриса вона неперевершена. По сюжету серіал нагадав "Тіла", а по настрою "крах" та фільм "обличчя у натовпі". Серіал захоплює та тримає інтерес до останньоі миті. Все в ньому до ладу: діалоги, розвиток подій та гра самих акторів. Тут ви не побачите сцен сексуального характеру чи флірту, тут не про це. Лише заплутаний клубок подій який поступово розплітається та робить глядача спостерігачем цього інтригуючого процесу.
    3. Гість Анна
      Гість Анна Гість 7 липня 2024 00:08
      Цікавий сюжет для розширення світогляду. Але, як представити що хтось може використовувати такий метод впливу на реальність людей - то це жах.
    4. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 30 червня 2024 12:37
      Сподобався настрій серіалу. В ньому відсутній екшн, але є ідея, яка розкривається протягом 8 серій. Але в кінці залишається простір для думок.