Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ебіґейл

Ебіґейл

Abigail
6.6
18+
    Ламберт наймає Френка і доручає йому зібрати команду злочинців для делікатної справи: викрадення молодої балерини Ебіґейл, яка є дочкою багатої та впливової людини, щоб отримати за неї викуп у розмірі 50 мільйонів доларів. Викрадення проходить строго за планом, і злочинці повертаються в особняк Ламберта разом із дівчинкою-підлітком, де їм належить провести 24 години. Однак є дещо, чого Френк і компанія ще не знають про їхню полонянку: Ебіґейл — справжній вампір, що харчується виключно людською кров'ю...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ебіґейл» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +312 528

    Відгуки (7)
    1. пан токсік
      пан токсік Новачок 26 серпня 2024 13:56
      Нажаль основний сюжетний поворот занадто передбачуваний, але фільм не настільки поганий як може здатись по оцінкам.
      Актриса що зіграла Ебігейл дуже постаралась, і зіграла чудово, хоча б заради неї варто глянути.
      Бонус для фанів: при перегляді вгадайте з яких історій скопійовані шаблонні злочинці.
    2. А.Н.Онім
      А.Н.Онім Гість 16 серпня 2024 00:04
      Увімкнула фільм не читаючи опису і добре. Навіщо спойлерити? :) Фільм цікаво подивитися один раз, не шкодую витраченого часу. Сюжет передбачуваний: черговість трупів, кінцівка, - але не надто досвідченим кіноманам може зайти. На великому екрані можливо було цікавіше.
    3. oremus
      oremus Гість 11 серпня 2024 22:25
      Навіть пів фільму не подивився - повна нудятина, примітивний сценарій, від якого стає тошно. Щоб дивитися це, потрібно добряче напитися. IMDB 6.6 - схоже ставили ті ж самі боти, що й для нових Зоряних війн оцінку накрутили.
    4. в гостях
      в гостях Гість 6 серпня 2024 16:37
      Не люблю жахів, але цей фільм мені сподобався. А дівчинка - ну дуже талановита акторка, я б сказав найкраща серед усіх в фільмі. Аж мурашки по тілі від того, як класно грає, і що найголовніше не переграє. Багатьом, навіть найвідомішим акторам з багаторічним досвідом, варто у неї повчитися. Шкода, що так мало екранного часу їй виділили.
    5. Drozd Iryna
      Drozd Iryna Новачок 20 липня 2024 01:26
      Ебіґейл – це майстерно створений трилер, який тримає глядачів у напруженні з першої до останньої хвилини. Режисери Меттью Беттінеллі та Тайлер Джиллетт створили атмосферу справжнього страху, де навіть найзвичайніша ситуація може обернутися кошмаром. Вражаючі акторські роботи Меліссі Баррері, Дена Стівенса та інші надають глибину цього фільму, створюючи кожну сцену переконливою. Зловісна атмосфера та несподівані повороти сюжету не залишають байдужими шанувальників жанру.

      Ебіґейл – це фільм, який неодмінно варто подивитися всім любителям гострих відчуттів.