Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Осінь у Нью-Йорку

Осінь у Нью-Йорку

Autumn in New York
5.6
13+
    Вілл Кін — власник модного ресторану в Нью-Йорку, плейбой і майстер швидкоплинних інтрижок. Після знайомства з Шарлоттою Філдінг він несподівано опиняється в стані, близькому до сум'яття. Шарлотта вдвічі молодша за нього. Вілл дозволяє собі захопитися нею. Вважаючи, що це буде ще один короткий і ні до чого не зобов'язуючий зв'язок. Однак незабаром всі уявлення Вілла про жінок будуть зруйновані, бо справжня любов — пристрасна, п'янка, змітає на своєму шляху всі перепони — змінює все ...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Осінь у Нью-Йорку» 2000 українською мовою онлайн безкоштовно

    +54 80

    Відгуки (2)
    1. kateling
      kateling Новачок 1 вересня 2024 21:11
      Непогано, але декілька але. Один негарний вчинок головного героя та все якось. Але сподобалось. Були душощемливі моменти.
    2. Yat1San
      Yat1San Новачок 23 серпня 2024 03:55
      Доволі контроверсийне кіно, історія і правда меланхолічна, справжня драма, хороший вибір для вечірнього перегляду, хоча ал'я образ "лоліти" може здатися заїждженим, але все таки фільм 2000 року, що теж можна відмітити у грі акторів :)