Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Неоспіваний герой

Неоспіваний герой

Unsung Hero
7
7+
    У 1991 році Девід Смоллбон володіє популярною музичною корпорацією, проте згодом зазнає краху і вирішує переїхати зі своєю родиною до Америки. За океаном Девід та його дружина Гелен починають життя з чистого аркуша, мріючи про успіх. Але в США подружню пару продовжують переслідувати невдачі: вони змушені жити у злиднях, перебиваючись скромними заробітками та втрачаючи надію реалізувати заповітні мрії. Відклавши спроби досягти своїх цілей, Девід і Гелен несподівано відкривають музичний талант у своїх дітях, включаючи Ребекку, що має унікальний голос...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Неоспіваний герой» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +131 135

    Відгуки (5)
    1. Романейро
      Романейро Частий відвідувач 1 вересня 2024 10:37
      Історія хороша (хоч і далеко не унікальна), але реалізація - повний сором і покерфейс. Фільм максимум 3/10. Роздраматизували настільки, що аж огидно. Така собі казочка для маленьких дівчаток, де тільки ще драконів бракує і принца в сяючих обладунках. Останні 20 хв вже просто не зміг додивитися.
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 24 липня 2024 14:13
      Один з кращих фільмів які я бачила. Він настільки глибокий і болючий. Дуже сподобалась подача в якій ти сам шукаєш хтож той герой і мимоволі на 100 % відчуваєш хто це, захоплюєшся і виникає бажання хоч трішки бути схожою. У добірку улюблене, однозначно.
    3. Odrobik
      Odrobik Постоялець 7 липня 2024 21:52
      Дуже крутий фільм ! Все так і є коли перебуваєш в еміграції тому в цій історії це все чиста правда ! Всі хто емігрував зрозуміють про що я !
      Плакала і не один раз тому що дуже зачіпило за серце )
    4. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 1 липня 2024 18:38
      Чудовий фільм! Фільм про те що ніколи не треба втрачати надію і віру в себе і свою родину.
    5. Шарлі
      Шарлі Гість 30 червня 2024 22:46
      Чудовий фільм про те, якою має бути сім'я. Коли тил захищений любов'ю, то світ відкритий для нових звершень.