Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Шлях відплати

Шлях відплати

Trigger Warning
4.6
18+
    Молода жінка-спецпризначенка Паркер, яка несе службу на Близькому Сході, змушена повернутися до рідного містечка в Нью-Мексико, оскільки її батько Гаррі трагічно загинув за загадкових обставин. Вона успадковує сімейний бар, після чого возз'єднується зі своїм колишнім бойфрендом Джессі, шерифом міста, щоб з'ясувати правду про смерть свого батька. У ході розслідування Паркер розкриває змову, пов'язану з нелегальним продажем військової зброї. Але це не все, адже по всій видимості у справі замішаний впливовий сенатор Езекіль Свонн та її колишній бойфренд...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Шлях відплати» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +103 223

    Відгуки (4)
    1. s87777777
      s87777777 Новачок 13 липня 2024 21:40
      Фільм досить посередній, переглянув тільки через те, що взагалі не було що переглядати. Сценарій писав випускник середньої школи. Настільки банальний, що на середині фільму все зрозуміло, що буде відбуватись. А американські військові тупі та сліпі, виходячи із завершення фільму. Не рекомендую переглядати цей фільм, може знудити.
    2. Mr Nikolaus
      Mr Nikolaus Частий відвідувач 27 червня 2024 12:40
      Подивився дану кінострічку виключно через те, що тут знялась у головній ролі Джессіка Альба (щось давненько я її не зустрічав у фільмах... доречі вона досі у гарній фізичній формі ...), та через те, що фільм від Netflix. Сюжет фільму видався нехитрим, банальним та передбачуваним (все по стандарту... про (наче "зі сталі") головну супергероїню, яка "мочить" цілу банду головорізів заради помсти за свого батька).., тому він вас зовсім нічим не здивує... проте, фільм-екшн - свіженький, вдався драйвовим, знятий не погано, тому цілком заслуговує на те, щоб його разок глянути.. Моя оцінка 7/10.
    3. rockbesst
      rockbesst Новачок 24 червня 2024 14:12
      Якщо описати враження про фільм детільно, то коментар не пройде модерацію)) А якщо коротко, то знято на скору руку абияк. Єдиний, хто справді працював над фільмом - це композитор, принаймні, main theme фільму мені зайшла. Боївки і перестрілки дилетантські, спецефекти сирі.
    4. Гість Лариса
      Гість Лариса Гість 23 червня 2024 22:00
      Якесь недороблене. Люблю фільми про сильних жінок. Але тут сюжет незавершений, непродуманий. Герої картонні.