Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Уявні друзі

Уявні друзі

IF
6.5
7+
    Дванадцятирічна Беа, що вважає себе вже дорослою та самостійною, виховується батьком, який через проблеми зі здоров'ям був змушений лягти до лікарні на серйозну операцію. Доглядати дівчинку береться бабуся, яка живе в старому багатоквартирному будинку і здебільшого спить, що дає можливість Беа відчувати себе абсолютно вільною. Якось увечері, вирушивши в магазин, вона помічає дивного мультяшного антропоморфного метелика, що зник у дверях її під'їзду. Незабаром дівчинка з'ясовує, що на верхньому поверсі бабусиного будинку розташовується компанія з реабілітації уявних друзів, кинутих дітлахами, що подорослішали. Друзів, яких вона, чомусь, на відміну від інших, чудово бачить і чує...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Уявні друзі» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1337 1621

    Відгуки (18)
    1. Галахад
      Галахад Гість 14 серпня 2024 00:31
      Добрий і зрозумілий фільм для молодого глядача, і для сімейного перегляду тим, кому не чужа емпатія і бажає чогось світлого. Не бачу негативу, і не розумію чого люди очікували від подібного жанру, це те для чого він безпосередньо створений.
    2. PoJIaHg
      PoJIaHg Гість 31 липня 2024 00:55
      [s]Та сцена коли він її веде у якийсь підвал у закинутому парку розваг, моя думка була така: "якби це був триллер, то всередині була б типова атрибутика з ланцюгами і тп." А щодо уявності РР, ну що ж - легкий твіст, читається майже спочатку. якби фільм не був дитячим, то міг вигадати ще пару варіантів. Але тут все ж світла казка, то не будемо...[/s] Дивитись рекомендую усім крім, завзятих циніків, фільм несе промені добра, зараз це дуже важливо.
    3. ValkoBob
      ValkoBob Новачок 28 липня 2024 00:29
      Фільм, звісно, знайде свою аудиторію. Можна сказати, що має якусь свою філософію. Багато смішних моментів. Особисто мені цей фільм 7/10. Скажемо так, є в ньому досить багато такого дитячого. Хоча з Рейнольдсом багато такого, і через це подобаються такі фільми з ним)
    4. Гість Ростислав
      Гість Ростислав Гість 27 липня 2024 23:26
      Чудовий, милий і неймовірно добрий фільм. Проплакав половину фільму, і дивлюсь по коментарях, що я не один такий)) Дружба, доброта, взаємопоміч, теплі спогади і зустрічі, підтримка - як же все це гармонічно поєдналося у фільмі. Однозначно, тепер у моєму топі. Всім раджу подивитись і класно провести час.
      Красінські вміє дивувати, ТОП - актор і режисер. Рейнольдс - туди ж, як завжди неперевершений.
    5. Ivanna0807
      Ivanna0807 Новачок 25 липня 2024 14:07
      Мило, але я очікувала більшого, як на мене сюжет і загальна картинка недопрацьовані.