Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Конференція

Конференція

Konferensen
5.7
18+
    Компанія із забудови земель готується розпочати реалізацію великого проєкту з будівництва торгового центру у провінційному місті. Перед початком непростого та відповідального робочого процесу менеджер Інгела вирішує використати підходящий момент для згуртування колективу та бронює розкішну базу відпочинку, на якій співробітники компанії проведуть вихідні. Веселе дозвілля в компанії колег, що прагнуть порозумітися в неформальній обстановці, обертається смертельним протистоянням, коли на території бази відпочинку починає орудувати таємничий маніяк-психопат в масці, який використовує різні інструменти для жорстоких вбивств присутніх...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Конференція» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +61 131

    Відгуки (2)
    1. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 4 липня 2024 16:22
      Задум нічогенький. Операторські ракурси, динаміка тощо, доволі норм. Як завжди в таких фільмах перебільшується злість та відданість дрібницям головного месника (бо найпростіше всіх у вітальні просто перестріляти), але тут це мало помітно.
    2. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 21 червня 2024 20:01
      Дуже прикольний слешер, для поціновувачів жанру саме то) Неординарний, бо швецький. Рекомендую)