Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кошмари й фантазії Джоко Анвара

Кошмари й фантазії Джоко Анвара

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
6.5
18+
    У центрі сюжету історії звичайних людей, які стикаються з таємничими явищами, що несуть небезпеку майбутньому людству. Скромний таксист натикається на загадковий будинок людей похилого віку для багатіїв, виявляючи, що всередині установи ховається зловісна таємниця. Пара, що живе в бідності, усиновлює сироту, яка використовує надприродну здатність, щоб за шість днів перетворити прийомних батьків на багатіїв, але на сьомий день відбувається трагедія. Намагаючись завершити свій останній роман, письменниця виявляє, що її життя повторює події із життя головної героїні рукопису.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Кошмари й фантазії Джоко Анвара» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +20 60

    Відгуки (3)
    1. Валера
      Валера Гість 3 серпня 2024 21:03
      Дуже незвично. Попри те, що бюджету на нормальний графоній явно не стало, приємно дивитися, особливо на тлі того, що західний кінематограф наразі робить.
    2. n.polukhina
      n.polukhina Новачок 19 липня 2024 02:47
      Разгадка в останніх кадрах останньої серії, але якщо не подивитися всі - не буде зрозуміло. Дуже сподобалося на тлі "цукрових" американських та європейських фільмів.
    3. Гість тетяна
      Гість тетяна Гість 17 липня 2024 19:45
      Неординарний серіал, сподобається тому хто любить хаос, містику і незрозумілі речі, з першої серії зрозуміло чи хочеться дивитись далі. Протягом всього серіалу я ловила себе на думці, що тут відбувається і чому я це дивлюся😅 але всеодно додивилась до кінця