Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Найманий вбивця

Найманий вбивця

Hit Man
6.8
18+
    Гері Джонсон живе один із двома котами та викладає філософію в коледжі Нового Орлеана. Паралельно з цим він підробляє технічним консультантом у міському відділенні поліції. Життя чоловіка кардинально змінюється, коли Гері, що має вроджений акторський талант, погоджується видавати себе за кілера, щоб допомагати заарештовувати тих, хто намагається вдатися до його послуг. Все йде за планом доти, доки Гері не закохується в таємничу фатальну жінку Медісон Мастерс, яка хоче найняти його для вбивства свого чоловіка...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Найманий вбивця» / «Найманець» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +691 925

    Відгуки (10)
    1. Reveta
      Reveta Частий відвідувач 24 серпня 2024 15:16
      Ґлен Пауелл часто видавався мені дерев'яним актором, а тут роль в нього нічо так. Мені хотілось подивитись як чувак прикидається різними людьми, надивилась з головою) Але кінець тут канєшно дивний, не в тему взагалі. Дякую, що хоч в титрах пару слів сказали.
    2. ValkoBob
      ValkoBob Новачок 28 липня 2024 00:25
      Ну, дуже дивне кінце, якщо чесно. Навіть незвичне.) Але досить прикольне. Не можу порадити його дивитись, але якщо вже багато що було переглянуто, то чому б і не подивитись цей фільм?)
    3. deathzetk
      deathzetk Новачок 19 липня 2024 17:36
      Норм кіношка на вечір. Актори класно зіграли свої ролі. Але кінець трохи змазаний. 8/10
    4. Гість Дмитро
      Гість Дмитро Гість 9 липня 2024 18:54
      Нудно, нудно і ще раз нудно. Не смішно, затягнуто, нецікаво.
      Дивився три вечора вряд. Ледве - ледве доручив. Де тут комедія так і не зрозумів.
    5. bbird
      bbird Гість 4 липня 2024 03:34
      важко додати щось до попередніх коментарів, крім того, що і за невеликі гроші можна зняти пристойне кіно і чорний підстаркуватий шеф (антіейджізм) і чорна повна жінка (антибулінг) і індус (антирасизм) не муляють око. просто треба грати свою роль.