Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ієрархія

Ієрархія

Hairaki
6.0
18+
    Події розвиваються навколо учнів престижної школи Дзюшін, де діти багатих батьків користуються численними благами, тоді як учні на стипендії знаходяться на нижньому рівні ієрархічного ланцюжка навчального закладу. Кім Рін-Ан, Чон Дже-І, Юн Хі-Ра та Лі У-Джин — популярні та заможні старшокласники, які завжди перебувають у центрі уваги та звикли до відношення, що відповідає їхньому високому статусу. Звичне життя навчального закладу та популярних школярів змінює прибуття бідного хлопця на ім'я Кан Ха, який має єдину мету — помсту...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Ієрархія» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +136 204

    Відгуки (1)
    1. mrskachan
      mrskachan Новачок 22 серпня 2024 23:18
      Дуже навіть непогано, інтригу тримали довго, добряче так попудрили мізки цією санта-барбарою, але мені зайшло. Подивилась на одному подиху, кожна серія тримала мою увагу. 5 серій забавляли і тримали в інтризі, не відпускаючи ні хвилини, а от останні дві якось так закрутили, що я вже заплуталась кого ненавидіти, а кого любити, хоча це в якійсь мірі показує, що світ не поділяється тільки на чорне і біле.
      Дорама закінчилась не так як я очікувала, хоч в кінці всеодно всі жили довго і щасливо, але сюжет мене здивував і це не була клішована романтична кінцівка.
      Рекомендую до перегляду, 7/10