Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


План на пенсію

План на пенсію

The Retirement Plan
5.1
18+
    Одного разу Ешлі та її 11-річна дочка-підліток Сара випадково виявляються втягнутими у кримінальний світ. Ситуація остаточно виходить з-під контролю, і Сара змушена поодинці відправитися на Кайманові острови, де вона виходить на зв'язок з Меттом, рідним батьком Ешлі та своїм дідусем, що веде безтурботний спосіб життя на пенсії. Дізнавшись подробиці про ситуацію, в якій опинилися його дочка та онука, Метт неохоче возз'єднується з Ешлі, щоб захистити родичів від купки головорізів, що йдуть їх слідом. Незабаром легкість, з якою Метт розправляється з небезпечними переслідувачами, змушує Ешлі задуматися, ким насправді є її батько...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «План на пенсію» / «Тато зі спецназу» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +152 254

    Відгуки (3)
    1. Гість Марина
      Гість Марина Гість 6 серпня 2024 19:30
      При всій моїй повазі до Рона Перлмана і Ніколаса Кейджа... фільм сухий, нудний і не цікавий. З цих легенд зробили незрозумілих телепнів. Фільм не досконалий, їх гру здається навмисно занизили. Вона вміють круто грати, і я б не повірила, якби мені сказали що це просто старість, це сто відсотків не так, постановник сто відсотків відстій. Додивилась до кінця тільки з поваги до цих акторів (на що і розраховував мабуть Тім Браун).
    2. Гість Лара
      Гість Лара Гість 15 червня 2024 18:59
      Несподіваний і дуже симпатичний Ніколас Кейдж. Чудовий пригодницький легкий фільм. Подивилась із задоволенням.
    3. Mr Nikolaus
      Mr Nikolaus Частий відвідувач 15 червня 2024 13:39
      Чергова кримінальна комедія із "дідуганом" Миколою Кейджем... (я досі не можу звикнути до таких його ролей сивого діда зі сивою бородою... спочатку якось його навіть не впізнав...)) На рахунок самого сюжету, то тут досить банальна історія... про діда-пенсіонера спец.агента у відставці, який жив собі доживаючи без зайвих турбот... однак його сім`я потрапила у халепу і дід пенсіонер без проблем все налагодив, знешкодивши усіх поганих хлопців, які загрожували безпеці його родині... одним словом, сюжет класика-жанру, та із самого початку було все передбачувано і зрозуміло, що усе у них під кінець фільму буде файно... проте, фільм вдався пригодницьким у супроводі подекуди смішного (а подекуди і не дуже) гумору... у ролі старих-любимих топових акторів 90-х Ніколаса Кейджа + "бонус" - Рон Перлман. Після перегляду даної кінострічки, у мене особисто, лише позитивні емоції... Якщо перед переглядом даного фільму, не ставити акцент як на якийсь серйозний якісний екшн-бойовик, а просто як на легку пригодницьку американську комедію на вечір, то на один раз підійде для перегляду. Моя оцінка за позитивний настрій та за акторський склад 7,5/10.