Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Фрейзер

Фрейзер

Frasier
8.2
16+
    Психіатр Фрейзер Крейн, який здобув освіту в Гарварді, після розлучення з дружиною повертається з Бостона до рідного Сіетлу, де возз'єднується з родиною. Його плани спокійного парубоцького життя відкладаються в довгу скриньку, коли доводиться взяти опіку над літнім батьком Мартіном, що пішов у відставку після поранення на службі в поліції. Він наймає батькові доглядальницю Дафну Мун, манірну англійку з екстрасенсорними здібностями, а також не припиняє професійне суперництво з молодшим братом Найлзом, зарозумілим інтелектуалом.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Фрейзер» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +59 65

    Відгуки (4)
    1. meimei
      meimei Частий відвідувач 22 липня 2024 10:27
      Серіал мені не сподобався і гумор в ньому примітивний, незначний... і то про те, що він там є вказує лише смішок за кадром... типу не смішно, але смійтеся, бо так за планом. Два чоловіки середнього віку, на вигляд їм всі 60... їх татусь інвалід і жінка-прислуга з писклявим голосом. Епізоди ні про що. Цікавої історії, смислу як такого нема. На раз, коли немає що дивитися. Вдруге я б таке не дивилася. І як на психологів, вони обоє нікудишні... ця тематика навіть близько не розкрита, тоді чому психологи? Вони більше схожі на клієнтів психотерапевта.
    2. Validator
      Validator Гість 11 червня 2024 23:14
      Один із найулюбленіших ситкомів. Тут гумор більш витонченіший ніж у "Друзів".
      1. meimei
        meimei Частий відвідувач 22 липня 2024 10:19
        Витончений гумор? Хаха... явно не те слово підібрали.
        1. cinematik
          cinematik Новачок 3 серпня 2024 12:56
          Так, підтримаю і погоджусь, що гумор у даному ситкомі досить тонкий, бо побудований на сарказмі, іронії та недосказаностях, які змушують глядача трошки попрацювати, щоб жарт був завершений і набув сенсу. Також, чого лише вартує прийом, який використали автори, щоб додати в сюжет дружину Найлза, жодного разу її не показавши, але створений образ назавжди залишиться у серцях фанатів. До того ж, темами жартів часто виступають - наука, філософія та література.

          Це, на мою думку, критерії тонкого гумору.

          А який гумор, на Вашу думку, можна назвати тонким? І в яких кінотворах він представлений?

          Можливо, відкрию для себе щось нове)