Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мерзенні посланнячка

Мерзенні посланнячка

Wicked Little Letters
7.0
18+
    Сюжет фільму розгортається у 1920-х роках у приморському містечку Літлгемптоні. Якось мешканці починають отримувати непристойні листи від анонімного відправника. Підозра падає на запальну Роуз Гудінг, якій загрожує позбавлення волі. З'ясувати правду та встановити справжнього автора обурливих листів вирішує група небайдужих жінок...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Мерзенні посланнячка» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +464 522

    Відгуки (11)
    1. Гість Анна
      Гість Анна Гість 11 вересня 2024 00:50
      Прекрасний фільм з тонким іронічним гумором, залишає по собі шлейф позитивних емоцій. Гарно передана атмосфера і дух тогочасного британського суспільства, дуже сподобалися діалоги, не було жодної пустої репліки чи шаблонної фрази. Від Джессі Баклі неможливо було відірватися, вона просто неймовірно зіграла. Чудовий дубляж, отримала море задоволення від перегляду. Дякую!
    2. R72KY
      R72KY Постоялець 18 серпня 2024 15:55
      Коли в фільмі грає ''тандем'' О.Колман/ Дж.Баклі (особливо, оригінальна рудулька Баклі), то кіно-робота вже не є ''халтура/ кічкіт''. Наявність шарму та професійної якості гарантовано.
      Отримуєш дійсний позитив та настрій,- те, що є насправді головним завжди.
      Дякую.
    3. Тетяна-Т
      Тетяна-Т Новачок 8 серпня 2024 13:37
      Типовий британський фільм. Події розвиваються повільно, сюжет доволі цікавий. На раз подивитись дуже непогано. Гра акторів сподобалась.
    4. Innapav
      Innapav Частий відвідувач 20 липня 2024 08:42
      Фільм вразив. Він зовсім не вкладається у стереотипи про Британію. Скільки різного приховано у кожній родині. Не варто кривдити жінок, вони віддячать. Жінкам до цього часу доводиться рахуватись зі зверхністю чоловіків. Але нас краще переоцінити ніж недооцінити) Фільм гарний, проста життєва психологія без різних розмірковувань. Люблю фільми, які дають можливість самостійно робити висновки.
    5. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 8 липня 2024 22:30
      Просто чудовий фільм! Наповнив мене якраз такими необхідними почуттями як віра в справедливість і оптимізм, а ще віру в жінок і нашу свободу! ДякуЮ за чудовий переклад українською!