Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


У глибинах Сени

У глибинах Сени

Sous la Seine
5.2
18+
    За декілька днів до паризького тріатлону в Сені з'являється гігантська акула. Морська біологиня разом із молодою активісткою намагаються запобігти кровопролиттю.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «У глибинах Сени» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +121 301

    Відгуки (6)
    1. Деркач
      Деркач Гість 25 липня 2024 22:22
      Насправді - дуже веселе кіно. Персонажі настільки наївні, тупі і карикатурні що в не сприймаються за живих людей. Їм не можливо співпереживати, їх не шкода. Акула рулить.
    2. Geograf
      Geograf Постоялець 4 липня 2024 12:28
      Фільм на 6, але оцінка дуже суб’єктивна, так як полюбляю подібні фільми! Звісно, що сюжет дуже банальний та кінцівка недолуга, але в цілому для одного разу норм!
    3. deathzetk
      deathzetk Новачок 10 червня 2024 02:55
      Якщо перша половина фільму була ще більш менш, то у другій політ фантазій сценариста і режисера перевершив себе [s]із катакомбами, розмножуючимися акулами, якимись снарядами і в самому кінці затопленим Парижем.[/s] Навіть Мег із Стетхемом здається не настільки абсурдним.
      1. IzumiKurtis
        IzumiKurtis Гість 16 червня 2024 22:59
        І добавити нічого, десь з середини відвертий треш почався... таке враження, що якби у фільму було більше часу, то акули відростили б собі ноги і пішли б підкорювати собі Європу, давно такої дурні не дивилась)
    4. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 9 червня 2024 02:38
      Досить не погане кіно, особливо для пошановувачів фільмів про акул (один з моїх страхів, хоч зустріти акулу на суші неможливо, а в морях чи океанах я буваю вкрай рідко😁) Переглянувши частково побувала у Франції, краса навколо. Актори красиві це також +
      Так от, фільм на тверду 6 з 10.
    5. Гість Віталій
      Гість Віталій Гість 7 червня 2024 23:57
      Жанр про акул, один з найулюбленіших. Гідних картин, дуже мало. (На пальцях однієї руки). Ну а це - чергове сміття!