Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Поки я тебе не вб'ю

Поки я тебе не вб'ю

Until I Kill You
7.3
18+
    Надзвичайно правдива історія Делії Балмер, яка пережила майже смертельні стосунки з вбивцею Джоном Свіні.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Поки я тебе не вб'ю» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +206 234

    Відгуки (9)
    1. introvert
      introvert Гість 15 вересня 2024 15:17
      важко дивитись. не змогла закінчити перегляд. якщо порівнювати з "оленятком" то тут нема нічого прикольного взагалі. тут немає закрученого сюжету чи яскравих подій. занадто життєво.
    2. airin2324
      airin2324 Новачок 12 вересня 2024 13:00
      Дала серіалу просто шанс і думала що не сподобається, але глянувши пів серії не змогла відірватись, зачепило справжність історії і реальність героїв без викривлення. Сподіваюсь, що такі фільми в тому числі будуть змінювати і систему...
    3. Klio
      Klio Гість 12 серпня 2024 22:37
      Дуже цікавий серіал, хоча емоційно важкий, зважаючи, що зображені події мали місце у реальному житті.
    4. Cat78
      Cat78 Гість 28 липня 2024 23:47
      Серіал дуже сподобався, додивилась в оригіналі бо несила чекати)) [s]Це жахливо розуміти що такі навіжені поряд і що навіть у Європі поліція працює аби як, хоча була можливість схопити цього кадра набагато раніше якби працівники краще координували дії і цікавились не тільки тим, що відбувається у власному селі а й у сусідів.[/s] Це екранізація реальної книги за реальними подіями, і особисто мені дуже подобається коли показують справжніх персонажів історії і як склалось їх життя. Маю надію що справи покращились, до заяв потерпілих ставляться уважніше, шукають схожі епізоди і загалом життя стає безпечніше.

      Чудова актриса!
    5. Мей
      Мей Новачок 11 липня 2024 23:40
      Це гарний серіал. Я рада, що навіжений маніяк в ньому показаний саме навіженим маніяком, а не стражденним бідоською із лихим минулим, як це полюбляють частенько в кіно чи серіалах показати.