Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Рольові ігри

Рольові ігри

Role Play
5.5
18+
    Дейв та Емма ведуть щасливий спосіб життя: двоє дітей, будинок у передмісті, гарна робота. Бажаючи розважитися та розбавити свої романтичні стосунки, чоловік та дружина вирішують спробувати рольову гру з простими правилами: вони проведуть вечір як незнайомці. Перебуваючи в передчутті веселого побачення з чоловіком у Нью-Йорку, Емма зустрічає настирливого незнайомця похилого віку, який згодом проводить вечір з парою, купуючи їм випивку. Наступного дня чоловіка знаходять мертвим, Емма раптово зникає, а Дейв стає підозрюваним у вбивстві та відкриває несподівану правду: його дружина — професійний кілер.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Рольові ігри» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +307 431

    Відгуки (2)
    1. Анастасія555
      Анастасія555 Новачок 13 червня 2024 14:11
      Для одного вечора непоганий фільм, хоча сюжет не відзначається унікальністю. Якщо ви любите фільми про агентів, найманих вбивць та шпигунів під прикриттям сміло переглядайте.
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 9 червня 2024 14:07
      Не читайте вступ фільму, хай це буде несподіванкою. Фільм динамічний, гарно знятий, без надміру жорстоких сцен, логічно побудований, гарна картинка. Саме те що потрібно для вечора кіно. Тверда 7