Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


57 секунд

57 секунд

57 Seconds
5.4
18+
    Франклін Фокс — талановитий блогер, що захоплюється сучасними технологіями. У нього з'являється рідкісна можливість взяти інтерв'ю у технологічного генія та новатора Ентоні Баррелла після того, як хлопцеві вдалося врятувати його життя. Після відвертого діалогу з успішним гуру індустрії блогер виявляє особливе кільце, залишене Барреллом, яке має здатність переносити людину в минуле на 57 секунд. Франклін вирішує використати знахідку не тільки для покращення романтичних стосунків зі своєю дівчиною, але й для помсти керівнику фармацевтичної корпорації, що створила препарат, через який померла сестра хлопця.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «57 секунд» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +195 263

    Відгуки (2)
    1. Kalash
      Kalash Новачок 7 червня 2024 23:18
      Гарний фільм. Має гарний, поміркований сюжет (вибачте за тавтологію), актори на висоті. Тема подорожей у часі класно обіграна. Особисто мені сподобалась озвучка. Оцінка 9/10.
    2. Grin A.
      Grin A. Новачок 6 червня 2024 08:38
      Подивився більше години і зрозумів що з останньої третини марно щось хорошого сподіватись. Морган Фрімен як завжди на висоті, але на цьому все. Краще ще раз передивитися Next з Ніколосом Кейджем.