Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дівчина-ґік

Дівчина-ґік

Geek Girl
6.7
7+
    Незграбна Гаррієт завжди хотіла бути непримітною. Але коли її помічає найкращий модельний скаут Лондона, вона усвідомлює, що деякі люди створені для того, щоб виділятися.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Дівчина-ґік» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +267 371

    Відгуки (6)
    1. Cherry
      Cherry Гість 17 серпня 2024 22:38
      Серіал гарно та якісно знятий, але настільки нереальний з точки зору фешн індустрії, що аж приторно.
    2. Searieslover
      Searieslover Гість 12 серпня 2024 00:33
      Просто казка. Героїня несуразна якась, місцями просто дратує. Ніхто б її не терпів, і вона просто не на своєму місці і всього того не вартує. Весь серіал її заспокоюють, кажуть, що вона варта, а вона ниє «не зможу, не для мене» і несе якусь ахінею, а всі прям ахають і охають від неї. Таке собі)
    3. Нема
      Нема Гість 26 червня 2024 13:32
      Гарна вигадка. В реальному світі одиницям там щастить, а потім вони лікують РХП та психічні розлади, бо у світі моди нема гарного ставлення до моделей, це просто ресурс для брендів.
    4. eternalsunshine
      eternalsunshine Новачок 11 червня 2024 10:01
      "Carpe diem" - "Лови момент" ❤ Головна героія така, яка є і це неймовірно та унікально. Треба коритуватия своєю силою. Якщо ти щось дійсно захочеш, то варто іди до воєї мети. Легкий та надихаючий серіал. За вайбом нагадує серіал "Емілі в Парижі" та "Я ніколи ні".
      Вілбер мій улюблений персонаж :)
    5. Анастасія555
      Анастасія555 Новачок 9 червня 2024 13:44
      Дуже неймовірний серіал, придивилася за день на одному диханні. Головна героїня - звичайна дівчинка підліток показує що насамперед потрібно бути собою і якою б ти не була ти знайдеш своє місце в житті.